Pele üzenete Ronaldonak

A brazil legenda, Pele üzenetet küldött Cristiano Roanldonak az Instagramon, miután a portugál klasszis szenzációs visszatérése a Manchester Unitedbe hivatalossá vált.


Cristiano Ronaldo egy rendkívül kedves üzenetet kapott a brazil legendától, Pele-től hazatérése alkalmából. Mint ismert, a portugál zseni két éves szerződést írt alá a Vörös Ördögökkel, mely további egy évvel meghosszabbítható. 12 év telt el azóta, hogy Cristiano 2009-ben távozott az Álmok Színházából és a Real Madridhoz igazolt. 

 

2003 és 2009 között volt a United játékosa, ezalatt az idő alatt pedig 292 mérkőzésen lépett pályára és 118 gólt szerzett. Három Premier League címet, egy Bajnokok Ligáját és két Ligakupa győzelmet tudhat magáénak a manchesteri évek alatt, illetve első Aranylabdáját is ekkor nyerte.

 

 

A madridiaknál kilenc, majd az olasz Juventusnál 3 esztendőt töltött, mielőtt haza igazolt volna, Manchesterbe, nagyjából 15 millió font ellenében, hogy ismét megpróbáljon történelmet írni a csapattal.

 

Az átigazolás hivatalos bejelentését követően a portugál támadó érzelmes üzenetet posztolt Instagram oldalán, emellett pedig a brazilok legendája, Pele is üzent neki. A legenda az alábbiakat írta:

 

"Nincs jobb érzés, mint meghódítani a világot, majd haza térni. Légy mindig boldog, Cristiano!"


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!