Chicharito Messit is meggyõzte

Az argentin klasszis szerint a Manchester United támadója a Barcelonában is megállná a helyét.


Messi úgy gondolja, Javier Hernández idei teljesítményével a Barca vagy a Real Madrid látókörébe is bekerülhetett.


A mexikói csatár nyáron csatlakozott a United keretéhez, mivel még a dél-afrikai világbajnokság elõtt sikerült mindenben megegyeznie a Vörös Ördögök vezetõségével. Az azóta eltelt idõben nemcsak a Premier League megnyerésében vált kulcsszereplõvé, hanem a csapat Bajnokok Ligája döntõs szereplésében is elévülhetetlen érdemeket szerzett.


Mint ismert, a BL-döntõben a Barca vár a Manchester United, és Lionel Messi szerint Chicarito komoly veszélyt jelenthet a spanyol bajnok kapujára.


Az argentin úgy érzi, a 22 éves csatár a Katalánoknál is hasznos tagja lehetne a csapatnak, ugyanakkor ékpárja, Wayne Rooney képességeit is elismeri.
 

 



 

 

„A Unitednek minden poszton kiváló játékosai vannak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megnyerd a Bajnokok Ligáját. Hernández lehet az egyik oka a Manchester idei jó szereplésének” – dicsérte a szombati ellenfelet a kétszeres aranylabdás.

„Szerintem még a Barcába is jól illeszkedhetne. Beszél spanyolul és nagyszerû stílusban futballozik. Kiszámíthatlanul cselez, amit szintén nagy erénynek tartunk a csapatunkban. Biztos vagyok benne, hogy a Barcelona és a Real Madrid is hozzá hasonló játékosokat keres” 

Majd Wayne Rooney-ról is hasonló hangnemben beszélt:

„Rooney is megtalálná a helyét nálunk. Évek óta magas szinten futballozik, egészen fiatal kora óta a csúcson van. Biztos vagyok benne, hogy Spanyolországban is megtalálná a számításait.”

 

FourFourTwo.hu
 


FFT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!