Augusztus hónap legjobbja: Greenwood

Mason Greenwood lett augusztus hónap legjobbja a szurkolók szavazatai alapján.


A United Akadémiáján nevelkedett Mason Greenwood jól kezdte a szezont, ugyanis a csapat mindhárom Premier League mérkőzésén eredményes tudott lenni. 

 

A 11-es számú játékos ráadásul szenzációs gólt lőtt a Stretford End közönsége előtt, az 5-1-es Leeds United felett aratott győzelem alkalmával. 

 

A 19 éves játékos miután pontot mentett a Southampton ellen a második félidőben a United számára, betalált a Wolverhampton elleni mérkőzésen is, góljával pedig 1-0-ra nyertek végül a Vörös Ördögök a Molineux-ban.

 

Greenwood a hónap legjobbja díjat Paul Pogba és Bruno Fernandes vetélytársaként nyerte el, akik a szavazás második és harmadik helyén végeztek. A United fiatal támadója 66 százalékkal, toronymagasan nyerte a szavazást, míg Pogba 24, Bruno pedig 10 százalékot kapott a szurkolók voksai által. 

 

A menedzser Ole Gunnar Solskjaer örül a hónap legjobbja díj győztes támadó fejlődésének és gólerősségének, különösen a yorkshirei csapat ellen a szezonnyitón szerzett találatát dicsérte.

 

"A tavalyi szezon óta sokat fejlődött, láthattad, hogy a Leeds elleni második gólnál szinte robbant, azt hiszem férfivá érett a fiú a két év alatt, mióta az első csapat tagja" - nyilatkozta a United menedzsere. 

 

 

"Tetszett, amit az előszezon alatt produkált. Keményen dolgozott, visszanyerte a formáját és most készen áll."

 

Ez a második alkalom Greenwood számára, hogy megnyerte a díjat, korábban 2020 júliusában sikerült neki. 

 

Az előző szezonban, Bruno Fernandes, Luke Shaw és Edinson Cavani egymást követő hónapokban dupláztak a szavazásokon, talán Mason számára is meglesz a duplázás a szeptemberi hónap legjobbja díjának elnyerésével? Reméljük! 

 

Hónap legjobbjai díjazottak:

 

2021/22

Augusztus: Mason Greenwood

 

2020/21

Szeptember: Juan Mata
Október: Marcus Rashford
November: Bruno Fernandes
December: Bruno Fernandes
Január: Paul Pogba
Február:  Luke Shaw
Március: Luke Shaw
Április: Edinson Cavani
Május: Edinson Cavani

 

A Manutdfanatics szerkesztősége is gratulál Mason teljesítményéhez, reméljük még több gólt és díjat zsebel be ezután is!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!