Ronaldo második első napja Carringtonban

Cristiano Ronaldo első napját töltötte a United carringtoni edzőközpontjában, miután a nyári átigazolási időszak végén hivatalosan is újra a Vörös Ördögök játékosa lett.


A United legendás 7-es számú játékosának minden bizonnyal érzelmekkel teli pillanat volt, amikor a mai napon újból belépett a klub edzőközpontjába, mely pillanatot az ott tartózkodó fotósok meg is örökítették.

 

Visszatérve az ismerős területre a portugál klasszis már alig várja, hogy elkezdődjön karrierének legújabb fejezete azt követően, hogy egy héttel korábban világrekordot döntött a válogatottban lőtt gólok számát tekintve.

 

 

Mivel eltiltás miatt kihagyni kényszerül a portugál válogatott ma esti, Azerbajdzsán elleni világbajnoki selejtezőjét, engedélyt kapott, hogy már múlt hét csütörtökön Manchesterbe repüljön. 

 

Cristiano találkozott a csapat norvég menedzserével, aki egykor a csapattársa is volt a klasszisnak. Ole és Ronaldo megbeszélést folytattak Solskjaer irodájában, majd bemutatták újdonsült csapattársainak, akik jelenleg Carringtonban készülnek.

 

 

A Juventustól érkezett támadó nem is kívánja vesztegetni az idejét és mielőbb neki kíván látni a felkészülésnek, ugyanis a közeljövőben hazai és nemzetközi kihívások is várnak a csapatra. Legközelebb ugyanis a Newcastle érkezik az Old Trafforda szeptember 11-én egy bajnoki összecsapásra, majd megkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörei is a Young Boys elleni idegenbeli találkozóval. A tervek szerint pedig Ronaldo bevetésre készen fog állni addigra és korábbi interjújában elmondta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ismét történelmet írjon a csapattal.

 

A jelenleg a válogatottaknál tartózkodó játékosok is egy-két napon belül visszatérnek Manchesterbe és elkezdődik a visszaszámlálás a Szarkák elleni mérkőzésre, ami szombaton, 16:00-kor kezdődik magyar idő szerint.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!