Bruno: Ronaldoval nagyobb az esélyünk

A Manchester United középpályása, Bruno Fernandes úgy gondolja, hogy honfitársa, Cristiano Ronaldo leigazolása növeli annak esélyét, hogy a United trófeákat nyerjen idén.


A 18-as számú játékos sok időt töltött együtt Cristianoval a portugál válogatottban és kulcsszerepet játszott abban, hogy a 36 éves játékos 12 év után visszatérjen a United-hez. 

 

Ronaldo Juventusból való érkezése felrobbantotta az átigazolási piacot a két héttel ezelőtti bejelentés óta és most mindenki arra vár, hogy Ole Gunnar Solskjaer pályára küldje a Newcastle United elleni mérkőzésen a hétvégén, hogy másodszor is debütálhasson a csapatban.

 

Habár Fernandes nem tartózkodott az országban és nem edzhetett még válogatottbeli csapattársával, érthető, hogy izgatott az igazolást követően, mint mindenki más. A portugál maestro biztos benne, hogy Ronaldo legendás, győztes mentalitása csak segíthet az amúgy is sikerre éhes United csapatán.

 

"Tudjuk, hogy a lelkesedés a tetőfokára hágott, hiszen Cristiano már itt van a csapattal" - nyilatkozta Bruno. "Mindenki bizakodik és boldog a visszatérésétől, még a játékosok is. Tudjuk, mit tud adni nekünk és a célunk az, ami Cristianonak is, a győzelem."

 

 

"Tudjuk, hogy vele nagyobb esélyünk van trófeákat nyerni"

 

A nemzetközi szünet eredményes volt mindkét portugál játékos számára. Ronaldo megdöntötte a férfi nemzetközi góllövő rekordot egy hatalmas bravúrral az Írország elleni világbajnoki selejtezőn, mielőtt csatlakozott volna újdonsült csapattársaihoz Manchesterben.

 

Fernandes a válogatottal maradt a Katar elleni barátságos mérkőzésen és az Azerbajdzsán elleni selejtezőn. Előbbi mérkőzésén büntetőt hibázott, majd kiosztott egy gólpasszt is Bernardo Silva-nak, így Fernando Santos csapata az élre állt az A jelű csoportban.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!