Fred játszhat a Newcastle ellen

A Manchester United hivatalosan is megerősíti, hogy Fred bevethető lesz a Newcastle elleni bajnoki mérkőzésen.


A hét folyamán arról szóltak a hírek, hogy a brazil középpályásnak ki kell majd hagynia a Newcastle elleni bajnokit és a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzést miután hazája panaszt nyújtott be a FIFA-nál és kérte, hogy alkalmazzák az 5 napos eltiltás szabályát klubjában miután a Manchester United nem engedte el a játékost a válogatottba.

 

Ole Gunnar Solksjaer pénteken elmondta, hogy bízik abban, hogy a józan ész győzedelmeskedik majd, hiszen a klub a 10 napos karanténszabályokra és a vírushelyzetre alapozva hozta meg döntését. A norvég emellett elmondta, hogy úgy gondolja, hogy ez az egész helyzet minden fél számára vesztes szituáció lenne.

 

A dél-amerikai szövetségek a FIFA-val folytatott megbeszélések után úgy döntöttek, hogy eltekintenek a szabály alkalmazásától.

 

 

Ez azt jelenti, hogy Alisson, Fabinho és Firmino (Liverpool), Thiago Silva (Chelsea), Ederson és Gabriel Jesus (Manchester City) és Raphinha (Leeds) Freddel egyetemben mind pályára léphetnek a hétvégén.

 

Emellett a Wolves játékosa, Raul Jimenez, a watfordi Sierralta és a Newcastle középpályása, Miguel Almiron is bevethetőek a hétvégén.

 

Mivel Ole pénteken elismerte, hogy Scott McTominay még valószínűleg nem lesz bevethető, így az, hogy Fred elérhető, örvendetes fejlemény a Vörös Ördögök részéről. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League, 4. forduló (felv.)

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!