Ronaldo üzenete a szurkolóknak

Cristiano Ronaldo érzelmes üzenetet tett közzé a Manchester United szurkolói számára világszerte, ragyogó szombat délutáni második debütálást követően a Szarkák ellen.


A portugál klublegenda egy szemfüles találattal nyitotta meg a gólok sorát a Newcastle elleni bajnokin, miután Freddie Woodman kapus Greenwood lövését csak kiütni tudta.

 

A vendégek Javier Manquillo révén még egyenlíteni tudtak ezt követően, de ez a nap Ronaldoé volt és a 7-es számú játékos visszaszerezte a vezetést a Vörös Ördögök számára egy erőteljes lövéssel, amely a Szarkák hálóőrének lábai közt utat talált a kapuba.

 

Az előnyt aztán Bruno Fernandes 3-1-re növelte, a pontot az i-re pedig a csereként beállt Jesse Lingard tette fel a találkozó végén, melyet így 4-1-re megnyert a United.

 

 

A hármas sípszót követően rövid időn belül a másodjára debütáló Ronaldo az Instagramon küldött üzenetet mintegy 340 millió követőjének. 

 

"A mai visszatérésem az Old Traffordon emlékeztetett arra, hogy miért hívják ezt a helyet az Álmok Színházának" - írta. "Számomra mindig is varázslatos hely volt, ahol mindent elérhetsz, amire vágysz. Az összes csapattársam együtt és a mindig lenyűgöző támogatással, amit kapunk a lelátókról magabiztosan és optimistán állunk a ránk váró út előtt, melynek végén mind ünnepelhetünk."

 

"Büszke vagyok arra, hogy visszatértem a Manchester Unitedbe és a Premier Leagueben játszhatok, de mindenek előtt örülök, hogy segíthetek a csapatnak. Gyerünk, Ördögök!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!