Fred aprólékosan dolgozik a játékán

Fred az Inside Unitednek adott exkluzív interjúja során betekintést engedett abba, hogy mivel foglalkozik az edzéseket követően.


A brazil válogatott játékos a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre visszatért a kezdőbe és az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa volt a csapatnak a végül 2-1-re elbukott találkozón.

 

Ole Gunnar Solskjaer is nagyra értékeli játékosa energiáját és eltökéltségét, a dél-amerikai játékos pedig felismerte, hogy a csapatban betöltött szerepének vannak olyan aspektusai, amelyeket tökéletesítenie kell, amelyre számtalan órát fordít és ezzel a saját helyzetén is javítani tud.

 

"Az a célom, hogy minél többet fejlődjek, ezért pedig az edzések után még sokat dolgozom" - mondta az Inside Unitednek. "A középpályán nyújtott teljesítményemet javítani szeretném, ezért mindig alaposan megpróbálom kielemezni a teljesítményeimet."

 

"Szeretném minél többet előre juttatni a játékszert, azt próbálom gyakorolni, hogy miként tudok a leghamarabb a megfelelő testhelyzetbe kerülni, hogy amikor a védőktől megkapom a labdát, akkor gyorsan tudjak fordulni és jó passzal társat találni elöl."

 

 

"Szeretnék ezen a térem rengeteget fejlődni, ezt tartom az egyik legfontosabb dolognak a pozíciómban. Minden nap elképzelem, hogy ez hogy nézne ki és próbálok minél többet javítani ezen, valamint a helyezkedésemen is."

 

A 28 éves Fred pályafutása csúcsán lehet a következő szezonokban, hiszen már rendelkezik a Premier Leagueről is a szükséges tapasztalatokkal. Bár a legutóbbi válogatott szünetben nem tudott részt venni a válogatott meccsein, a közelmúltban mondhatni alapemberévé vált a brazil csapatnak, ami azért komoly teljesítmény egy olyan nemzetnél, amely telisó-tele van jobbnál-jobb játékosokkal. Emellett pedig nyugodtan mondhatjuk, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapatában is alapember.

 

"Én úgy gondolom, hogy nagyon jó korban vagyok. Ezek azok az évek, amikor már rengeteg tapasztalatod van jó és rossz dolgokról is. Nagyszerű dolog a Uniteben játszani, ami számomra a világ legnagyobb klubja. Azt hiszem ez karrierem csúcsa, csodálatos időszak számomra."

 

"Továbbra is kiemelkedő munkát szeretnék itt végezni és, ahogy azt már korábban mondtam, ez a szezon a trófeák megnyeréséről szól. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy folyamatosan fejlődjek és biztos vagyok benne, hogy ez egy áldott szezon lesz számunkra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!