Ole a Kalapácsosok elleni Ligakupa meccs kezdőjéről

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, hogy a vasárnapi, West Ham elleni bajnokin remeklő játékosa biztos, hogy kezdeni fog a szerdai Ligakupa mérkőzésen a Kalapácsosok ellen.


A norvég menedzser érthetően nagyon boldog volt, hogy egy drámai hajrát hozó találkozón sikerült 2-1-re legyőzniük David Moyes csapatát a Premier Leagueben. Az egyik kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékos, aki dicséretben is részesült Jesse Lingard volt, akinek gyönyörű találatával a vendégek végül megnyerték a londoni összecsapást.

 

"Azt hiszem a mai nap kiváló válasz Jesse-vel kapcsolatban" - mondta Ole a meccs utáni sajtótájékoztatóján a csereként beállt játékosról, amikor arról kérdezték, hogy miért nem engedték el őt véglegesen a londoni csapathoz.

 

"Teljesen egyértelmű, hogy harcolni akar a helyéért és tagja akar lenni egy olyan Unitednek, amely trófeákért harcol. Természetesen nem beszélhetek Jesse nevében, de nagyon fontos számunkra."

 

A Vörös Ördögök szerdán ismét megmérkőznek David Moyes csapatával, ám ezúttal a Ligakupában csapnak össze a felek, valamint a United élvezheti majd a hazai pálya előnyét. Solskjaer nyilatkozata alapján pedig a találkozón Lingard lehetőséget fog kapni, hogy a kezdőben mutassa meg, mire is képes.

 

 

"Természetesen szerdán játszani fog és végrehajtunk majd néhány változtatást a kezdőcsapaton" - magyarázta a menedzser.

 

Lingard számára nagyon vegyesen sikerült az előző hét, hiszen a Young Boys elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a negatív hős szerepét töltötte be, vasárnap pedig kiemelkedő szerepet vállalt abban, hogy a United legyőzze a Kalapácsosokat és így 3 ponttal térjenek vissza Manchesterben.

 

"Nagyon örülök neki" - mondta Ole Jesse-ről, akinek találata végül 3 pontot ért a West Ham elleni találkozón, ám Jesse a klub iránti tiszteletből nem ünnepelte a találatát. "Nagyon jól kezelte a kudarcokat, ahogy jól kezeli a csúcspontokat is. Felnőtt férfivá érett és nagyon jó játékos."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!