Dalot mesélt gólöröméről

A Manchester United védője, Diogo Dalot elárulta, hogy miért ünnepli úgy a góljait, hogy a nyakára teszi az ujjait, hogy érezze a pulzusát.


A védő jellegzetes gólörömével ünnepelte az Everton elleni találatát a felkészülési szezon során, most pedig elmagyarázta, hogy mozdulatai az Uno-hoz kötődnek, melyet a portugál válogatottbeli csapattársaival szokott játszani. Mint közismert, Bruno Fernandes és számos másik Vörös Ördög is nagy kedvelője a népszerű kártyajátéknak.

 

"Igen, ellenőrzöm a pulzusomat" - mondta a United Review szerdai interjújában. "Igazából ez egy vicces dologból ered. Volt pár válogatott csapattársam, akikkel játszottunk és amikor valakitől előkerült a +4-es kártya, akkor mindenki a nyakára mutatott, hogy felment a pulzusa, ha náluk nem volt ilyen."

 

"Szóval számomra ez egy vicces dologból ered és annak idején meg is beszéltük, hogy ha gólt szerzünk a válogatottban, akkor így fogjuk majd ünnepelni, bár még nem volt rá lehetőségünk. Aztán úgy döntöttünk, hogy ha bármilyen mérkőzésen betalálunk, akkor ezzel a mozdulattal fogjuk megünnepelni és ezt tartjuk is. Illetve ez egy eredeti dolog is, mert korábban még mástól ezt nem láttam és ez tetszik" - mondta nevetve.

 

 

"A következő gólomat is így fogom ünnepelni."

 

Dalot a kispadról állt be a Young Boys elleni mérkőzésen Aaron Wan-Bissaka kiállítását követően és fel kell kötni a gatyáját, ha ki akarja szorítani a kezdőből angol posztriválisát. Aaron eltiltása miatt azonban szinte biztos, hogy a Villarreal elleni csoportmeccsen Diogo nevét a kezdőben láthatjuk majd.

 

A portugál játékos pályára lépett a Wolves elleni 1-0-s siker alkalmával is és bízik benne, hogy részt vehet a ma esti Ligakupa mérkőzésen a West Ham ellen, melyre a hírek szerint Ole Gunnar Solskjaer felforgatja a már jól megszokott kezdőcsapatát.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!