Ole: Sokkal jobban kell kezdenünk a meccseken

Ole Gunnar Solskjaer arra bíztatja a Manchester United játékosait, hogy mutassák ki a foguk fehérjét a mérkőzés elejétől kezdve az Aston Villa elleni hétvégéi Premier League találkozón.


A Vörös Ördögök a szezon kezdete óta a meccseik első 10 percében még nem szereztek gólt és ebbe beletartozik a Ligakupa, a Premier League és a Bajnokok Ligája is. A bajnokságban ráadásul legalább 30 percbe telt eddig a csapatnak, hogy betaláljanak ez pedig Bruno Fernandes volt a Leeds elleni szezonnyitó alkalmával, mely találkozót végül 5-1-re megnyert Solskjaer csapata.

 

A Newcastle elleni is sikerült végül 4 gólt szerezni, azonban az első játékrészben egyedül Ronaldo talált be és ez is a félidő hosszabbításának a 2. percében történt. Mason Greenwood, aki a West Ham elleni végül vereséggel végződő Ligakupa meccsen csereként beállva majdnem egyből gólt is szerzett az össze eddigi találatát a második játékrészben érte el.

 

Múlt hét vasárnap is hátrányba kerültek a Vörös Ördögök a West Ham ellen, ám ott Ronaldo a 35. percben egalizálni tudott. Korai gólt egyedül a Young Boys ellen tudott szerezni a csapat. A svájciak ellen Ronaldo már a 13. percben betalált, igaz a találkozót végül elveszítette a United.

 

A Kalapácsosok elleni Ligakupa mérkőzést álmosan kezdte a csapat és 9 perc elteltével már hátrányba is kerültek Manuel Lanzini találatával. Ezt a lassú és komótos kezdést pedig a menedzser véglegesen fel akarja számolni. Ole úgy érzi, hogy a sikerekhez a Unitednek már a mérkőzések elejétől kezdve nyomás alá kell helyeznie ellenfeleit, amelynek fontosságára a Ligakupa vereség is rámutat.

 

 

"Az első félidő elején lassúak, komótosak voltunk. Ezzel foglalkoznunk kell és foglalkozni is fogunk. Egyáltalán nem voltam elégedett a kezdéssel. Jól reagáltunk a bekapott gólra, de nem tudtunk fordítani, ahogy azt oly sokszor megtettük az elmúlt másfél évben, pedig elvárt lett volna a győzelem. Sokkal jobban kell kezdenünk a meccseinket."

 

A szurkolókra nem lehetett panasz, hiszen a Ligakupa találkozóra több, mint 72000 fő látogatott ki. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Álmok Színháza szinte folyamatosan tele van, mióta a szurkolók visszatérhettek. A lelátóról érkező buzdítást Diogo Dalot is méltatta.

 

"Mindent megtettünk, de sajnos ez ma este nem volt elég. Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, mint mindig. Továbbra is keményen dolgozunk."

 

A Vörös Ördögök minden bizonnyal ismét megkapják a szükséges támogatást, amikor Dean Smith Aston Villaja érkezik az Old Traffordra szombaton, Ole pedig reméli, hogy játékosai képesek lesznek kihasználni a hazai pálya előnyét a bajnokin.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!