Meddig játszhat még Ronaldo?

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere úgy véli, hogy a csapat támadója, Cristiano Ronaldo akár a 40-es éveiben a csúcson folytathatja a játékot.


A portugál klasszis már 4 találatnál jár, mióta a Juventustól Manchesterbe igazolt, a hét közben pedig pihent egyet és kimaradt a West Ham elleni Ligakupa keretből, mely találkozót végül a Vörös Ördögök 1-0-arányban elveszítettek az Old Traffordon. A United figyelme viszont most ismét a bajnokságra összpontosul és a klubnál bíznak abba, hogy az idei szezonban lejátszott 5 veretlen találkozóhoz újabbat tudnak hozzáadni.

 

Mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Ole Gunnar Solskjaer dicsérte Cristiano Ronaldo lenyűgöző szezonkezdését és ragaszkodott ahhoz a kijelentéséhez, hogy a csapat 36 éves támadója még mindig a legjobb formáját hozza kora ellenére.

 

"Nem lennék meglepve, ha 40 évesen még mindig játszana. Az a kulcsa mindennek, ahogy vigyáz magára és persze a gének. Biztos, hogy a genetikának rengeteget köszönhet. Minden energiáját beleteszi abba, hogy a legjobb játékos legyen még mindig."

 

 

A norvég menedzser összehasonlította Ronaldot a United korábbi játékosával, Ryan Giggsszel, aki szintén 40 éves korában is még játszott. A walesi varázsló 963 alkalommal lépett pályára a Unitedben, lenyűgöző 23 éves pályafutása során. Ole pedig hozzá hasonlította Ronaldo lenyűgöző karrierét.

 

"Minden elismerést megérdemel amit kap a fizikai állapota miatt és emellett pedig hihetetlen, hogy mennyi mindent elért. Még mindig ugyan olyan erős, mintha tinédzser lenne."

 

"A mentalitása is lenyűgöző és hajtja a vágy, hogy mégtöbbet érjen el és addig fogja folytatni, amíg az esze, vagy a lába azt nem mondja, hogy mostmár elég volt."

 

A Vörös Ördögök hamarosan megmérkőznek az Aston Villa csapatával és feltett szándékuk, hogy az idei veretlenségi sorozatukat folytassák a bajnokságban, mi pedig érdeklődve várjuk, hogy Cristiano folytatja-e a gólgyártást. Kezdés 13:30-kor.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!