Rashford felépülése jól halad

Marcus Rashford akár már a jövő hét folyamán visszatérhet a Manchester United edzéseire, derült ki a fiatal játékos mai psztjából.


Az angol támadó az utóbbi időszakban vállműtétjét követően lábadozott, legutolsó pályára lépése pedig az angol válogatottban volt az Európa-bajnokság fináléjában.

 

Augusztus végén már napvilágot láttak olyan fényképek, melyeken Rashford újra edz, ám teljes értékű munkát még nem végezhetett a csapattársaival. Mai napon Marcus azonban jó híreket osztott meg a Twitteren követőivel.

 

"Boldog Hétfőt! Pénteken megyek konzultációra az orvosomhoz és, ha minden rendben van, akkor visszatérhetek a srácokhoz az edzéseken."

 

Fantasztikus hír ez Rashford és a United számára is, hiszen a fiatal támadó tavaly a szezon ezen részén volt csúcsformában és Párizsban még győztes találatot is rúgott a Bajnokok Ligájában és az RB Leipzig ellen is tündökölt.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer a múlt héten erősítette meg, hogy Rashford nagyon keményen dolgozik, de valószínűleg csak a válogatott szünetet követően térhet majd vissza az első csapatba, a United azonban addig még megmérkőzik a Villarreallal és az Evertonnal is.

 

Rashford honfitársai ezt követően elutaznak a Háromoroszlánosok világbajnoki selejtezőire, Marcus pedig Carringtonban marad, hogy a folytatásra már teljesen felépüljön.

 

Első pályára lépése október 16-án lehet majd, a Leicester City elleni bajnokin. Alig várjuk, hogy ismét pályán láthassuk Rashfordot.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!