Ronaldo a szurkolók szerepéről beszélt

Cristiano Ronaldo kiemelte az Old Traffordra kilátogató szurkolók reakcióját a Villarreal legyőzését követően.


A portugál klasszis a 95. percben villant egyet, melynek köszönhetőn a United végül 2-1-re megnyerte a Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozót. A találat pedig még Solskjaer 99-es döntőbeli találatát is felülmúlta ovációban.

 

Az Álmok Színházába kilátogató szurkolók hangulatát feltüzelte Alex Telles egyenlítő találata és az így kialakult hangulat mégjobban ösztönözte a csapatot a 3 pont begyűjtésére.

 

Cristiano Stewart Gardnernek, az MUTV riporterének elismerte: "A játékosok igyekeznek tenni a dolgukat. Igyekszünk jól játszani, gólokat szerezni, de van, hogy egyszerűen nem sikerül. A szurkolóknak is megvan a maguk szerepe, amikor a csapat nehéz helyzetben van. Ezért kérem őket mindig, hogy ezt tegyék meg."

 

 

"Motivációt adnak és hitet és ma nagyon éreztük, hogy mögöttünk állnak. Nagyon boldogok vagyunk, mert egy nagyon fontos győzelmet tudtunk kiharcolni és így jó úton járunk."

 

A Villarreal elleni találkozón Ronaldo újabb rekordot döntött meg, hiszen immár 178 mérkőzéssel a háta mögött ő lépett legtöbb alkalommal pályára a legrangosabb európai sorozatban.

 

"Hihetetlen és ez egy újabb gyönyörű fejezete pályafutásomnak. Örülök, hogy egy győztes góllal tudtam emlékezetessé tenni. Nagyszerű este volt és meg kell említenem az egész csapat hozzáállását is, ami az egészben a legfontosabb volt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!