Lindelöf visszatért a svéd válogatottba

A Manchester United védője, Victor Lindelöf visszatért a svéd válogatotthoz miután a felesége, Maja megszülte második gyermeküket.


A United 2-es mezszámú játékosa kihagyta a hétvégén megrendezésre kerülő világbajnoki selejtezőt, amit hazája válogatottja vívott Koszovó ellen, miután feleségénél megindult a szülés. Azóta a svédek csapatkapitánya már újra a skandinávokkal edz, amit a Svéd Labdarúgó Szövetség hivatalos Twitter oldalán ki is posztolt.

 

Lindelöf, aki 168 alkalommal lépett pályája a Vörös Ördögök színeiben, a Benficatól érkezett még 2017-ben és idén nyáron kapta meg hazája válogatottjának kapitányi karszalagját, ami azt jelenti, hogy kedd este ismét ő vezetheti ki a pályára a skandináv csapatot a Görögök elleni soron következő selejtező alkalmával.

 

A svédek, ha legyőznék a korábbi Európa-bajnokot a B csoportban átvehetnék a vezetést, mivel jelenleg egy ponttal vannak lemaradva Spanyolország mögött a második helyen, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a csoportelsőhöz képest.

 

 

A svédeknek ráadásul még ezt követően novemberben lesz egy mindent eldöntő találkozója a spanyolokkal. A csoport győztese kvalifikálja magát a katari rendezésű 2022-es világbajnokságra, míg a második helyezett nemzet a többi 11 csapattal együtt egy osztályozón fog részt venni, ahonnan csupán három csapat juthat tovább a tornára.

 

 

A legújabb jövevény után Victor és Maja már két fiú büszke szülei.

 

A ManUtdFanatics szerkesztősége gratulál a svéd védőnek és jó egészséget kíván a családnak.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!