Hírek Carringtonból

A Manchester Unitednél bevett szokás, hogy az U23-as és az U18-as csapat játékosai csatlakoznak a felnőtt keret edzéséhez Carringtonban, ez pedig a tegnapi nap folyamán sem volt másként.


Mivel az első csapat legtöbb játékosa jelenleg távol van esélyt kaptak a tinédzserek, hogy részt vegyenek Ole Gunnar Solskjaer vezetésével a felnőtt kerettel közös edzésen a carringtoni edzőközpontban.

 

A közös edzés és játék az olyan rutinos játékosokkal, mint Juan Mata, vagy Nemanja Matic rendkívül hasznos tapasztalatokat jelentenek azon ifjak számára, akiknek eltökélt szándéka, hogy sikeres karriert fognak befutni.

 

 

A fentiek tükrében pedig Alvaro Fernandez, Bjorn Hardley, Dillon Hoogewerf, Joe Hugill, Marc Jurado, Charlie McNeill, Charlie Savage és Charlie Wellens is ott voltak a srácok hétfői edzésén. Természetesen ezeknek a fiataloknak az egyik legnagyobb motivációt Mason Greenwood jelenti, aki nemrég még maga is tinédzserként rúgta a bőrt a felnőtt csapatban.

 

Mason szintén ott volt a tréningen, ahogy a felnőtt keret számos más tagja is, mint Dean Henderson, Tom Heaton, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Phil Jones, Donny van de Beek és Marcus Rashford.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!