Amad túl van sérülése miatti csalódottságán

Amad közel áll ahhoz, hogy újra teljes értékű edzésmunkát végezzen a Manchester Unitednél.


Az elefántcsontparti válogatott játékos körültekintően dolgozott erőnléti állapotának javításán Carringtonban és már alig várja, hogy pénteken csatlakozhasson a felnőtt csapat keretének gyakorlásához.

 

Augusztus végén elszenvedett combsérülését követően most elárulta, elégedettséggel tölti el, hogy már belátható időn belül megtörténhet a visszatérése azt a csalódást követően, hogy nagyon fontos pillanatban szorult a partvonalon túlra.

 

"Nagyon jól halad" - kezdte a Manutd.com-nak Carringtonban csütörtökön.

 

"A sérülésem gyógyulása jó ütemben halad és szerintem a mai az utolsó napja a rehabilitációmnak, így szerintem holnaptól már készen fogok állni. Akkortól már a felnőtt csapat keretével kell együtt készülnöm. Remélem, hogy készen fogok állni az ottani edzésmunkára."

 

"Remek érzés [visszatérni]. Az igazat megvallva, nem volt túlzottan jó érzés ennyi ideig sérültnek lenni. Amikor nem vagy bevethető [sérülés miatt], az ember úgy érzi, hogy csak vesztegeti az idejét [hogy nem tud játszani], de most már természetesen túl vagyok ezen, boldog vagyok és reményeim szerint nem lesz már több sérülésem, ami akadályozná a játék folytatását."

 

 

A szélső a nyári átigazolási időszak végén igencsak közel állt ahhoz, hogy kölcsönben a Feyenoord együtteséhez igazoljon, azonban sérülése mindebben megakadályozta.

 

"Ilyen helyzetben mentálisan nagyon erősnek kell lenned, ez pedig különösen igaz rám, hiszen úgy volt, hogy kölcsönben eligazolok, de így ez meghiúsult" - tette hozzá.

 

"Így nem jöhetett létre."

 

"Csalódást keltő volt ez számomra, de remélem, hogy mostantól sikerül majd a maximumot nyújtanom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!