Dimitar immár Arany Cipõs

Miután magasba emelhette a Premier League trófeát, most egy személyes címnek is örülhet Dimitar Berbatov a szezonban tett erõfeszítései elismeréseként.


A bolgár támadó megosztva - a korábbi United, immár Man City játékossal - Carlos Tévezzel 20-20 gólt elérve lett gólkirály az idei bajnokság során, amiért a Barclaystõl átvehette az Arany Cipõt.

A szezonban a klasszis csatár három mesterhármast is szerzett, beleértve a Rovers elleni hihetetlen ötösét, így minden bizonnyal megérdemelten kapta meg a díjat.

 


"Örülök, hogy elnyertem a díjat" - mondta Berba a Manutd.com-nak. "A világ legjobb bajnokságában gólkirálynak lenni hatalmas megtiszteltetés és olyan valami, amire mindig büszke leszek. Szeretek gólt szerezni és a közönséget szórakoztatni - remélem, megtettem ezt ebben a szezonban."

"A legfontosabb azonban az a tudat, hogy a góljaimmal segíthettem a csapatot a bajnoki címhez. Történelmet írtunk ebben a szezonban azzal, hogy megnyertük a 19. bajnoki címet. Nagyszerû érzés, hogy részese lehetek ennek a sikernek. Egyéni díjak mindig jól esnek, de mit sem érnek, ha nem nyersz trófeákat a csapattal."

"Szeretném megköszönni a United szurkolóinak a támogatást, valamint természetesen a csapattársaimnak, akik segítettek abban, hogy könnyebb dolgom legyen, élvezzem az itt töltött idõt és a gólszerzést."

 

 

Premier League legjobb góllövõi: 

Dimitar Berbatov (United) - 20
Carlos Tevez (City) - 20
Robin van Persie (Arsenal) - 18
Darren Bent (Aston Villa) - 17
Peter Odemwingie (WBA) - 15

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!