Ole cáfolta a Rashfordról szóló pletykákat

Ole Gunnar Solskjaer cáfolta azokat a félrevezető pletykákat, melyek szerint azt szeretné, ha Marcus Rashford elsődlegesen a focipályán végzett munkájára és csak másodlagosan a jótékonysági feladataival koncentrálna.


A norvég menedzser úgy érezte, hogy félreértették az általa mondottakat a legutóbbi, Leicester City elleni bajnokit követően, mely találkozón az eddig sérülés miatt távol lévő Marcus Rashford visszatérhetett a pályára. A találkozón az angol támadó egyből meg is szerezte szezonbéli első találatát.

 

A mai sajtótájékoztató kezdetén Solskjaer gyorsan reagált is a pletykákra.

 

"Jó napot, fiúk! Csak azért, hogy az elefánt mielőbb kimehessen a szobából elmondanám, hogy ismerjük azokat a 'híreket', amelyek a Rókák elleni mérkőzést követően láttak napvilágot" - mondta a menedzser, mielőtt az újságírók bármit is kérdezhettek volna tőle. "El kell mondanom, hogy hihetetlenül büszkék vagyunk amiatt, amit Marcus tesz a pályán és azon kívül is."

 

 

"Tudjátok érdekes, hogy abból a pár mondatból, ami elhangzott, egész terjedelmes cikkeket írtatok olyan dolgokról, amiket soha nem mondtam. Azt mondtam, hogy, hogy ez a srác ismét edzésre jár és nagyszerű, hogy nincsenek fájdalmai. Annyi a dolga, hogy jön és élvezi a játékot. Nincs több kérdés ezzel kapcsolatban, vagy ha szeretnétek, megkérdezhetitek Marcust, de részemről ezt a témát ezzel le is zárnám."

 

Rashford is megszólalt a sajtótájékoztatón és rendkívül szenvedélyesen beszélt a csapat formájáról és arról, hogy milyen megbeszéléseket folytattak az öltözőben.

 

"Tudod, ha egy olyan klubnál, mint a Manchester United elveszítessz egy meccset egyből ez történik, kereszttűzbe kerülünk. Nekünk, játékosoknak vissza kell térnünk az alapokhoz, meg kell vizsgálnunk magunkat és meg kell néznünk, hogy mit csinálhatunk jobban. Csapatként beszéltük meg a dolgokat a vereséget követően, de ugyan így szoktunk tenni győzelem után is. Tudjuk, hogy a következő mérkőzés mindig egy újabb lehetőség, hogy jobban teljesíts és mindig ez a célunk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!