Rashford kezdő lehet az Atalanta ellen?

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere szerint Rashford még nem áll készen arra, hogy 90 percet végigjátsszon, így várhatóan csak csere lesz az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozón.


Az angol válogatott játékos sérülését követően góllal tért vissza a Leicester City elleni bajnokin, a találkozót követően pedig a csapat norvég menedzsere azt mondta, hogy kész változtatni annak érdekében, hogy felpörgesse a játékot. 

 

Ez egyből különböző találgatásokat szült, hogy személyi változtatásra gondolt-e Ole, vagy taktikaira, így Mark Sullivan, a klubmédia riportere meg is kérdezte, hogy mire is gondolt a költő pontosan.

 

A kérdés egyik része arra vonatkozott, hogy Rashford tagja lehet-e a kezdőcsapatnak a lenyűgöző teljesítményt nyújtó Serie A csapat elleni meccsen, amely jelen pillanatban 4 pontjával vezeti is az F csoportot.

 

 

"A hétvégi meccs nagyszerűen sikerült Marcusnak a vereség ellenére is. Úgy tért vissza, mint aki soha nem is lett volna sérült. Ezért ő hihetetlenül keményen dolgozott az elmúlt hetekben, hónapokban."

 

"Viszont mivel egy jóideig nem játszott így nem vagyok biztos benne, hogy képes még 90 percet végigjátszani, de erősnek, fittnek és lelkesnek látom és az biztos, hogy fogjuk a pályán is látni."

 

A változásokkal kapcsolatos megjegyzésére, melyet a King Power Stadionban elszenvedett vereséget követően mondott a norvég első körben annyit reagált, hogy kéri a szurkolókat, hogy álljanak a csapat mögé a mérkőzés első pillanatától kezdve.

 

"Egy meccs elvesztése nyilvánvalóan azt jelenti, hogy valami nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Lehet, hogy a játékosok összeállításán is változtatni kell, de a rotáció fontos, ezt tudjuk. Minden meccsbe rengeteg energiát kell beletennünk és bizonyos dolgokban változtatnunk kell a hozzáállásunkon. Most otthon leszünk, mögöttünk a szurkolóinkkal és tudjuk, hogy vágynak ők is a sikerre az elmúlt időszak után. Mi is ezt akarjuk, na meg a 3 pontot."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atalanta

Bajnokok Ligája, 3. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!