Ronaldo rövid, de hatásos üzenete a szurkolóknak

A Manchester United portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo nagy kedvvel várja a ma esti Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozót, amit az a rövid üzenet is bizonyít, amit a szurkolóknak címzett.


A Vörös Ördögök az F csoport jelenlegi első helyezettjét fogadják az Álmok Színházában és a csapat tisztában van azzal, hogy egy esetleges győzelemmel ezt a pozíviót átvehetik az olasz ellenféltől.

 

Ronaldo rengeteg emlékezetes estét élt már meg pályafutása során a legrangosabb európai kupában és ez nem volt másként számára a legutóbbi, Villarreal elleni csoportmérkőzésen sem, hiszen a drámai küzdelmet hozó találkozó utolsó pillanatában tudta csapata számára megszerezni a győzelmet jelentő találatot.

 

Az Atalanta elleni BL mérkőzés abból az aspektusból is különösen fontos, hogy a United a hétvégén frusztráló vereséget szenvedett, mivel a Leicester vendégeként 4-2-re legyőzték őket a házigazdák. Ezen felbőszülve pedig a srácok eltökéltek abban, hogy megmutassák, képesek egyből talpra állni a pofont követően.

 

Igaz a szezont nem kezdték túl fényesen a Vörös Ördögök, pánikra semmi ok, hiszen a fiúk azon dolgoznak, hogy mindenből a legjobbak kapják a nagyszerű szurkolók.

 

 

"Eljött a mi időnk! Meg kell mutatnunk, hogy milyen fából faragtak minket és a Bajnokok Ligája tökéletes erre, hogy bizonyítsunk magunknak és a világnak is. Nincs mentegetőzés! Gyerünk!"

 

Ronaldo a klub azon játékosai közé tartozik, aki jól ismeri a ma esti olasz ellenfelet, hiszen a Juve színeiben 6 alkalommal is szembe került a bergamói csapattal, bár ezeken a találkozókon nem sok sikerélménye volt. Az Atalanta ellen ugyanis csupán egyszer tudtak a Zebrák nyerni ebből a 6 találkozóból, ami mellett 4 döntetlen és 1 vereség is szerepel. Ezeken a meccseken Ronaldo 3 gólt szerzett. Az az egyetlen győzelem egyébként a Coppa Italia döntőjében született.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atalanta

Bajnokok Ligája, 3. csoportkör

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!