Ole Rashford sérüléséről

Marcus Rashford sérülés miatt került lecserélésre az Atalanta elleni Bajnokok Ligája találkozó második félidejében, ám azon dolgozik, hogy a hétvégi, Liverpool elleni rangadóra már újra bevethető legyen.


A támadó először léphetett kezdőként pályára miután vállműtétjét követően felépült és visszatérhetett a csapatba. A fiatal játékos Halloweenkor ünnepli majd 24. születésnapját, ám egy kicsit korábban sikerült ráijesztenie a csapat norvég menedzserére, mivel lábsérülés miatt a 66. percben le kellett őt cserélni és a helyét Edinson Cavani vette át.

 

Rashford nevéhez fűződik a United első gólja a találkozón, ami elindította azt a folyamatot, melynek végén a Vörös Ördögök végül a győzelmet is megszerezték az Álmok Színházában. Marcus már a Leicester ellen is betalált és ott szeretne lenni a Liverpool elleni bajnokin is, de ezt megelőzően még biztos, hogy orvosi vizsgálaton kell átessen.

 

A kérdésre, hogy a támadó bevethető lesz-e az ősi rivális ellen Ole azt felelte: "Nem tudom. Remélem, illetve szerintem igen."

 

 

"Megsérült a lába, ami néha hosszabb távollétet is tud eredményezni, mint szeretnénk, de ha megfelelően kezeljük, akkor azt gondolom, hogy nem lesz gond."

 

Az Európa-liga finálét követően Rashford még ott volt az Európa-bajnokságon hazája válogatottjával, ezt követően viszont vállműtéten esett át, hogy hosszabb ideje tartó problémáját végre elfelejthesse. Solskjaer elmondása szerint Marcus kiválóan használta fel a rendelkezésére álló időt és az eddig látottak szerint kiváló formában tért vissza. 

 

"Nagyon keményen dolgozott. A műtét miatt nem edzhetett velünk, de amit tehetett azt megtette és most látható, hogy nagyon erős fizikálisan. Most az a dolga, hogy a legjobb formáját visszanyerje és ahogy látom, ez jól megy neki. Marcus egy Isten adta tehetség, aki fejlődni akar és tesz is ezért. Az Atalanta ellen látható is volt, hogy mennyire összeszedett és a gólja is remek volt."

 

Rashford kiváló mutatókkal rendelkezik a Liverpool ellen, hiszen eddig 5 alkalommal is eredményes volt az ősi rivális ellen. Az egyetlen klub, amely ellen több gólt szerzett az egyedül a Leicester, ellenük 6-ot jegyez.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!