Ronaldo: A Unitednek időre van szüksége

Cristiano Ronaldo, a Manchester United támadója úgy véli, hogy a csapatnak időre van szüksége, hogy a kevésbé sikeres szezonkezdetet követően alkalmazkodjon a nyáron történt személyi változásokhoz.


A United jelenleg 6. helyen áll a bajnokságban, 8 pont hátrányban a jelenlegi listavezető Chelsea mögött többek közt annak köszönhetően, hogy legutóbbi 3 Premier League meccsükön csak 1 pontot gyűjtöttek. Vasárnap pedig az ősi rivális Liverpoolt fogadják az Old Traffordon, akik jelen pillanatban még veretlenek a bajnokságban és 18 ponttal a 3. helyen állnak.

 

"Úgy gondolom, hogy rengeteg változás történt a csapat életében nyáron" - mondta a 36 éves Ronaldo. "Leigazoltak engem, Varane-t és Sanchot is. 

 

A portugál világklasszis a Juve csapatától érkezett az átigazolási időszak végén, Varane a Real Madridtól, míg Jadon Sancho a Dortmundtól tette át székhelyét Manchesterbe.

 

 

"Az alkalmazkodás időbe telik. A játékrendszer is új és lépésről lépésre kell haladnunk és megtennünk mindent, ami lehetséges. Mindenkinek tisztában kell lennie a szerepével. Tudom a klubban betöltött szerepem, ami az, hogy gólokat szerezzek és, hogy segítsem a csapatot a tudásommal és tapasztalatommal a játék megértésében."

 

"Ha mindenki úgy gondolkodik, ahogy én és hajlandó áldozatot hozni, akkor a legjobb csapat leszünk."

 

A United hát közben leutánozta a Liverpool eredményét az Atalanta elleni BL meccsen, bár a Vörös Ördögöknek 2-0-s hátrányból kellett felállniuk, de végül 3-2-re megnyerték az összecsapást Ronaldo találatával.

 

A portugál klasszis 8 mérkőzés alatt már 6 gólnál jár Solskjaer csapatában és bár sok kritika éri fizetése miatt Ronaldo inkább csendben marad és megnyeri amit csak lehet.

 

"A kritika része a biznisznek. Nem aggódom ezek miatt. Sőt, őszintén szólva jó dolognak tartom. Ha beszélnek rólam az azért van, mert tudják, hogy még mindig mire vagyok képes és ebből következtetve pedig ismerniük kell az értékeimet is."


BBC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!