Rashford megtörte a csendet

Marcus Rashford, a Manchester United támadója a Liverpool elleni megalázó vereséget követően őszinte vallomást tett közzé a szurkolók számára a közösségi médiában.


A United Akadémiáján nevelkedett játékos a hónap elején tért vissza sérüléséből és a Leicester, valamint az Atalanta elleni mérkőzéseken gólt is szerzett, a Liverpool elleni bajnokin pedig már a kezdőben kapott helyet.

 

A fiatal támadó pontosan tudja, hogy mit jelent a klubhoz kötődő emberek számára egy ilyen rangadó és korábban több sikert is megélt az ősi rivális ellen, azonban múlt vasárnap ez nem sikerült neki.

 

A Vörös Ördögök egy mindenki számára fájdalmas, 5-0-s vereségbe szaladtak bele, Rashford pedig azóta szándékosan kicsit távol maradt a közösségi médiától, hogy összeszedje gondolatait. Szerda késő este azonban Marcus megtörte a hallgatást és egy rövid és tömör üzenetet küldött a szurkolóknak, amiben elmondta, hogy a csapat mindent megtesz, hogy ezt a formát maguk mögött hagyják.

 

 

"Nem hazudhatok nektek arról, hogy miért nem hallottatok felőlem az elmúlt pár napban. Bevallom, hogy mint United szurkoló nem igazán tudtam, hogy mit mondjak. Zavarban voltam és vagyok jelenleg is. A szurkolóink jelentenek számunkra mindent és nem ezt érdemelték tőlünk. Keményen dolgozunk, hogy javítani tudjuk a hibákat. El kell nyernünk a megváltást."

 

A srácok ezen a héten keményen dolgoznak Carringtonban annak érdekében, hogy a Tottenham elleni hétvégi bajnokin visszatérjenek a győzelem útjára, Rashford pedig reméli, hogy ott lehet a pályán a kezdőrúgás pillanatában a magyar idő szerint 18:30-kor kezdődő találkozón.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!