Női csapat: válogatott körkép

Bátran kijelenthető, hogy a Manchester United Női csapatának játékosai élvezték aktuális világbajnoki selejtező mérkőzéseiket.


A vörös ördögök angol triója, Ella Toone, Mary Earps és Lucy Staniforth történelmi sikert aratott a Wembleyben. Az angol válogatott Észak-Írország csapatát múlta felül 4-0 arányban. A Háromorszlánosok női csapata első tétmérkőzését játszotta a nemzeti stadionban.

 

 

Két Vörös Ördög is szerepelt a kezdő tizenegyben, név szerint Earps és Toone, előbbi kapott gól nélkül hozta le a találkozót. Staniforth 10 perc erejéig kapott lehetőséget a második félidő végén. Alessia Russo a kispadon kapott helyet, Katie Zelem viszont nem került be a meccsnapi keretbe.

 

A United védője, Ona Batlle újabb asszisztott adott a spanyol nemzeti csapatban, hozzájárulva a Marokkó ellen elért 3-0-s sikerhez.

 

 

Jackie Groenen ugyancsak kezdőként kapott lehetőséget a Hollandia-Ciprus mérkőzésen. A holland válogatott egy magabiztos, 8-0-s sikerrel utazhatott haza Ciprusról.

 

A walesiek kiélezett küzdelemben Szlovénia ellen 1-1-es döntetlent értek el, Hayley Ladd pedig végigjátszotta a mérkőzést.

 

Skócia 2-1 arányban diadalmaskodott Magyarország felett egy ráadásban született góllal. Kirsty Hanson ezen az összecsapáson nem kapott lehetőséget.

 

A Vörös Ördögök norvég duója, Vilde Boe Risa és Maria Thorisdottir mind a kilencven percet a pályán töltötte Lengyelország ellen. A találkozó 0-0-s döntetlennel zárult.

 

A válogatott szünetben további mérkőzések várnak a Manchester United lányaira.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!