Greenwood reakciója portréjával kapcsolatban

A hihetetlenül jól sikerült Mason Greenwoodot ábrázoló portrét készítő művész elárulta, hogy a Manchester United fiatal támadója a közösségi médiában köszönetet mondott neki munkájáért.


KhizzaArt több, mint 25 órát töltött a projekttel, melyhez Mason Greenwodd Wolves elleni találata adta az ihletet, melyet a Fekete Párduc című film egyik ikonikus mozdulatával ünnepelt a United támadója és ez egyben tisztelgés is volt a főszereplőt megformáló Chadwick Boseman előtt.

 

Bár a művész nem United szurkoló, mégis vonzónak találta Greenwood személyiségét és mindazt, amit a Vörös Ördögök Akadémiáján nevelkedett ifjú képvisel. 

 

"Mason azt az álmodozást testesíti meg, amit mondjuk egy 6 éves kisgyermek él meg egy bő, 11-es számú mezt viselve, miközben az utcán rugdossa a labdát Salford macskaköves utcáin" - mondta KhizzaArt.

 

"Úgyhogy számomra elkerülhetetlen volt, hogy elkészítsem ezt az alkotást, csak a megfelelő pillanat váratott magára. Csodálom az erejét és elszántságát, hogy képes volt betörni egy világklasszisokból álló csapat kezdőjébe. Igazán inspiráló és boldog vagyok, ha láthatom, hogy az emberek jól csinálják azt, amit szeretnek és Mason ennek kiváló példája."

 

"Amikor gólt lőtt a Wolves ellen és a Wakanda Forever mozdulattal ünnepelte találatát tudtam, hogy ez az a pillanat, amikor ennek a műnek el kell készülnie. Megalkottam a képet, amely az ikonikus piros színt kapta hátteréül. A portré elkészítése nagyjából 25 órát vett igényben, ami magába foglal néhány álmatlan éjszakát és nagyobb adag cukrot a teámba."

 

 

Nem csupán a KhizzaArt volt elégedett az alkotással. A portrét megosztották a csapat hivatalos TikTok fiókjában is, melyet a cikk megjelenéséig több, mint 1 millióan láttak már. 

 

"A munkámról kapott visszajelzések fenomenálisak" - vallotta be a tehetséges művész. "A TikTok megjelenés előtt egy hónappal fejeztem be és lenyűgöző érzés volt látni, hogy a United megosztotta. Az pedig, hogy mennyien megnézték egészen hihetetlen."

 

"A vicces egyébként az volt, hogy nem sokkal azután, hogy a képet feltöltötték a telefonom lemerült és csak jóval később volt lehetőségem feltölteni, így eleinte lemaradtam arról, hogy mennyire népszerűvé vált a neten. Miután újra be tudtam kapcsolni a telefonom rengeteg üzenet várt arról, hogy Mason Greenwood is kommentálta a munkám, melyek mellett Mason személyesen is küldött egy üzenetet, melyben azt írta, hogy 'csodálatos alkotás'. Később a beszélgetés során pedig elárulta, hogy szeretné megszerezni a képet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!