Maguire: Csapatként akarunk válaszolni

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire elszánt, hogy a csalódástkeltő Liverpool elleni vereség után csapatként válaszoljanak a hétvégi londoni mérkőzésen.


Maguire és a csapat a fővárosba utazik szombaton a Premier League következő fordulójára, abban reménykedve, hogy egy pozitív eredménnyel kimászhat a csapat a gödörből a merseyside-i rivális ellen elszenvedett kemény hazai vereséget követően. 
 

Mivel augusztus óta először nem volt a csapatnak hétközben mérkőzése, illetve nem voltak távol a játékosok a válogatottaknál, így volt egy hetük felkészülni Nuno Espirito Santo legénysége ellen. 
 

A csapatkapitány rávilágított, mennyire nehéz volt mindenki számára a vasárnapi eredményt lenyelni, de azt is elmondta, hogy a csapat az edzőpályán töltött tréningezés mellett kihasználta az időt, hogy újraszerveződjön és megnézzék azokat a területeket, ahol fejlődniük kell.

 

"Nyilvánvaló, hogy nehéz volt a hét számunkra, nem lehet csak úgy félresöpörni a dolgokat, főleg, ha kikapsz a legnagyobb riválisodtól. Úgy veszíteni, ahogy mi tettük, nagyon csalódástkeltő" - nyilatkozta a klubmédiának egy exkluzív interjú keretein belül. 

 

"Sokat beszélgettünk a dologról, megvizsgáltuk a mérkőzést, a gólokat és láttuk, hogy tudnánk fejlődni és jobban teljesíteni."

 

"Ez most a legfontosabb, együtt, csapatként és klubként kell kimásznunk a gödörből. Tudjuk, hogy a szurkolók velünk lesznek és eljönnek szombaton a Tottenham elleni mérkőzésre, ahogy azt korábban mondtam, biztos, hogy nagy számban el fognak jönni, biztos vagyok benne, hogy énekelni fognak, neveket skandálnak, velünk lesznek és támogatni fognak minket."

 

 

A vasárnapi mérkőzés után Harry méltatta a szurkolók folyamatos támogatását az Old Trafford lelátóin és tudja, hogy a United hívei most is velük lesznek a hétvégén a Tottenham Hotspur Stadionjában. Véleménye szerint csakis rajta és a csapattársain múlik, hogy minden szurkolónak azt nyújtsák a pályán, amit megérdemelnek, miközben arra törekednek, hogy megfordítsák a szerencséjüket.

 

"Tudjuk, hogy csapatként össze kell tartanunk és pozitívnak kell maradnunk" - magyarázta a 28 éves védő. "Nehéz feladat lesz, de meg kell tennünk, tovább kell lépnünk. Még sok mérkőzés van hátra a Premier League-ből, jó pozícióban vagyunk a Bajnokok Ligája csoportunkban és még a szezon elején vagyunk. Ebben a szezonban még elérhetünk jó eredményt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!