Rashford: Végrehajtottuk, amit a menedzser kért tőlünk

Marcus Rashford szerint a Manchester United Tottenham elleni győzelme az edzőpályán végzett kemény munkának köszönhető, melynek segítségével képesek voltak végrehajtani a menedzser tervét.


Ole Gunnar Solskjaer nagy meglepetésre változtatott csapata szokásosnak mondható 4-2-3-1-es felállásán és 3-4-1-2-re váltott, mely formációban a Cristiano Ronaldo és Edinson Cavanai csatárpárossal rohamozták a Vörös Ördögök a házigazdák kapuját. 

 

Mindkét veterán támadó betalált, így Rashford góljánál már magabiztos 2-0-s előnye volt a vendégeknek. Az angol támadó pedig a padról beállva biztosította be találatával csapata győzelmét. 

 

Magabiztos győzelmet láthattunk a Vörös Ördögöktől, ami különösen fontos volt a csapat számára a múlt hétvégi, Liverpool elleni vereség miatt.

 

"Nehéz hét volt" - ismerte el Rashford a mérkőzés után a klubmédiának. "Úgy gondolom, hogy ez volt az egyetlen módja, hogy megnyerjük a mai meccset és megszerezzük a három pontot. Úgy gondolom, hogy jól játszottunk ma és sikerült végrehajtanunk a menedzser tervét, ami nagyon jó volt."

 

 

"Egy olyan csapat ellen, amely tele van jobbnál-jobb játékosokkal folyamatosan figyelni kell és azt láttam, hogy mindenki, a védelemtől kezdve a középpályán át a támadókig végig figyeltek és emellett gólokat is szereztek."

 

Ez egy végig kézben tartott mérkőzés volt a United részéről, amire már egy ideje vártak a szurkolók is, hogy ilyet láthassanak. Megvolt a labdabirtoklás, az irányítás és a jól kivitelezett játékterv. Rashford elárulta azt is, hogy ez a hét jó volt számára is, hogy folytatni tudja rehabilitációja alatt megkezdett munkáját és tovább épüljön.

 

"Egy teljes hetünk volt, hogy dolgozzunk" - mondta Rashford. "Kicsit szokatlan volt, hogy most nem játszottunk hét közben, de úgy gondolom, hogy nagyszerűen ki tudtuk használni a rendelkezésünkre álló időt. Ki kellett tisztítanunk a fejünkből a Liverpool elleni szörnyű eredményt, ez pedig nem volt könnyű feladat. Ezen kívül nem volt más feladatunk, minthogy felkészüljünk a Tottenham elleni találkozóra és a 3 pont megszerzésére. Azt gondolom, hogy ma azt kaptuk, amit szerettünk volna."

 

"Úgy gondolom, hogy a mai az magabiztos teljesítmény volt, jól védekeztünk, irányítottuk a játékot és végig tudta mindenki a feladatát. Amit pedig nagyon fontosnak tartok, hogy végig csapatként voltunk jelen a pályán."

 

A Unitednek most nem kell sokat várnia a soron következő mérkőzésre, hiszen kedden este Bergamóban lépnek pályára Solskjaer fiai az Atalanta ellen. Vasárnap pihenés, hétfőn pedig indulás Olaszországba. Az pedig, hogy a Spurs elleni formációt láthatjuk-e majd az olasz csapat ellen még a jövő zenéje, de hamarosan választ kapunk a kérdésre.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!