A United 25 fős utazó kerete az Atalanta elleni meccsre

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere 25 fős utazó keretet jelölt ki csapata Atalanta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére.


A Vörös Ördögök első alkalommal fognak pályára lépni a Gewiss Stadionban és feltett szándékuk, hogy megerősítsék vezető pozíciójukat az F csoportban, mielőtt a Villarreal és a Young Boys elleni mérkőzéseiket lejátszanák.

 

Mivel Pogba eltiltása csak a hazai rendezésű sorozatokra vonatkozik, így a francia középpályás is felszállhatott a Bergamoba tartó járatra, viszont a hétvégi Manchester City elleni bajnokit ismét kihagyja majd, ami 3 mérkőzéses eltiltásából így a 2. mérkőzése lesz. 

 

A fiatal Amad Diallo is felszállt a United gépére és izgatottan várja, hogy visszatérjen egykori klubja pályájára. Diallo a hétvégén már szerepelt az U23-as csapat mérkőzésén, de sérülése miatt az Olimpia óta nem játszott a felnőtt csapatban.

 

Anthony Martial is az utazó keret tagja és arra törekszik, hogy ő is visszatérjen a pályára, miután a múlt hónapban lejátszott Everton elleni mérkőzésen játszhatott utoljára a Unitedben.

 

A Tottenham elleni kezdőhöz képest egy változtatás biztosan lesz a csapatban, miután Victor Lindelöf kisebb sérülés miatt nem utazott el Olaszországba. Solskjaer így is kiküldheti 3 belső védővel a fiait a pályára, amennyiben bizalmat szavaz Eric Bailly-nak. 

 

 

A teljes utazó keret:

 

Kapusok: David de Gea, Dean Henderson, Tom Heaton

 

Védők: Eric Bailly, Diogo Dalot, Harry Maguire, Alex Telles, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka

 

Középpályások: Bruno Fernandes, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek

 

Támadók: Amad Diallo, Edinson Cavani, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Atalanta - Manchester United

Bajnokok Ligája, 4. csoportmérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!