Berbatov nem tér vissza a válogatottba

Dimitar Berbatov ügynöke kijelentette, a bolgár csatár nem kívánja megváltoztatni döntését és nem tér vissza a válogatottba.


Az újonnan kinevezett bolgár szövetségi kapitány, Lothar Matthaus szívesen látná csapatában a Manchester United idén bomba formában futballozó támadóját, de Dimitar ügynöke kijelentette, ügyfele semmiképp nem kívánja megváltoztatni korábbi döntését.

A korábbi világbajnok német Lothar Matthaus a múlt héten váltotta Bulgária addigi kapitányát, Stanimir Stoliovot. A germán azonnal ki is jelentette, megpróbálja rávenni Dimitar Berbatovot a visszatérésre.

"Dimitar nem tagadja, találkozott és beszélt Matthaus-szal, de ez minden." - mondta tegnap este Berbatov ügynöke, Emil Danchev egy helyi médiának.

"Nem fog visszatérni. Ezt akkor világossá tette, amikor bejelentette döntését."- tette hozzá Danchev.

A 29 éves támadó minden idõk legjobb bolgár góllövõje, májusban jelentette be visszavonulását a válogatottságtól fáradtságra és családi problémákra hivatkozva.

Úgy tûnik, Matthausnak nem sikerül visszacsábítania a United csatárát, ezzel pedig nehéz feladat elé néz, mivel a balkáni ország mindenképp szeretne kijutni a 2012-es Európa-bajnokságra. A bolgárok eddigi két selejtezõ mérkõzésükön két vereséget tudhatnak, Angliától és Montenegrótól kaptak ki.

Az 1991-ben FIFA Legjobb játékosnak választott Matthaus elsõ mérkõzése október 8-án lesz Cardiff-ban Wales válogatottja ellen.
 

Reuters


Reuters

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!