Bruno: Meg kell védenünk Davidot

Bruno Fernandes szerint a Manchester Unitednek sokkal többet kell tennie David de Tea védelmének érdekében.


A spanyol hálóőr a mérkőzés első félidejében több világklasszis védést is bemutatott, ám Eric Bailly öngóljánál és Bernando Silva találatánál tehetetlen volt, a végeredmény pedig így egy csalódást keltő 2-0 lett a City javára.

 

Ahogy már sokszor a szezonban de Gea csapata egyik legjobbja volt a városi derbin is, ezt pedig Bruno Fernandes is megerősítette, mivel a portugál középpályás szerint, ha nem David áll a kapuban, akkor a végeredmény sokkal megalázóbb is lehetett volna.

 

"Mindig rossz érzéssel tölt el, ha gólt kapunk, de sokkal fájóbb most, az, ahogyan kaptuk. Túl könnyen adtuk magunkat" - ismerte el Fernandes a hármas sípszót követően a klubmédiának nyilatkozva.

 

"Ahogy azt már sokszor mondtam, ha nem David áll a kapuban, akkor sokkal rosszabb eredményeket értünk volna el. Sokkal jobban kell őt védenünk a pályán, mert ő folyamatosan megment minket és nekünk is segítenünk kell neki. Nem szabad hagyni, hogy minden meccsen 8-9 klasszis védést kelljen bemutatnia, mert előbb utóbb ő is tehetetlen lesz és gólt kap."

 

A két héttel ezelőtti Liverpool elleni bajnokin tapasztaltaknak megfelelően a szurkolók most is végig a csapat mögött álltak, Fernandes pedig hálás nekik a támogatásért a pocsék eredmények ellenére is.

 

 

"Ismét bocsánatot kell kérnünk a szurkolóktól" - tette hozzá a portugál játékos. "Siralmas teljesítményt nyújtottunk. Ők nagyszerű hangulatot teremtettek és végig buzdítottak minket. Megadták nekünk a szükséges energiát, de mi kevésnek bizonyultunk."

 

A United legközelebb két hét múlva lép pályára a bajnokságban a nemzetközi szünetet követően, amikor is a Watfordhoz látogatnak. Ezt a találkozót pedig az Aston Villa és a Chelsea elleni mérkőzések követik majd. A világbajnoki selejtezőkre számos játékos távozik Manchesterből és utazik hazája válogatottjához. Bruno elismerte, hogy rendkívül nehéz két hét lesz, melynek a végére tovább kell lépniük és fel kell készülniük az újabb kihívásokra. 

 

"Nehéz és hosszú lesz ez a két hét, de most az érintetteknek a válogatottakra kell koncentrálnia. Akik maradnak igyekeznek majd minél keményebben dolgozni, felépülni és készen fogunk állni a következő meccsünkre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!