Rashford Manchesterben marad

Marcus Rashford kihagyja az angol válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjét és Manchesterben marad, hogy visszanyerje erőnlétét.


Gareth Southgate csapata pénteken Albánia ellen lép pályára a Wembley-ben, majd San Marinóban jövő héten hétfőn. A Vörös Ördögök soron következő mérkőzésére így a nemzetközi szünet miatt egészen november 20-ig kell várni, amikor is majd a Watfordhoz látogatnak.

 

Rashford vállműtétjét követően sikeresen tért vissza az előző hónapban, azóta pedig több gólt is jegyez már a szezonban. A United saját nevelésű játékosa azonban betegség miatt nem tudott edzeni az Atalanta elleni mérkőzést követően, ami miatt a City elleni derbire is csak csereként állt be Mason Greenwood helyére a 66. percben. Erőnléte azonban még nem az igazi. 

 

 

Harry Maguire és Luke Shaw is bekerült az angolok keretébe, utóbbit azonban fejsérülés miatt a városi rangadón le kellett cserélni, így kérdéses, hogy Southgate számíthat-e rá a selejtezőkön. A bal szélső védőt a klub egészségügyi stábja figyeli és folyamatosan tájékoztatják a válogatottat állapotáról.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!