Skinner: Rengeteg energiát mozgattak meg a lányok

A Manchester United Női csapatának vezetőedzője, Marc Skinner győzelemmel szeretne válaszolni a múltheti, csalódást keltő Tottenham Hotspur elleni döntetlenre. Ezúttal a Vörös Ördögök az Evertonhoz látogatnak.


A vasárnapi mersey-parti mérkőzés jelentheti az áttörést a United számára a Női Szuperligában, hiszen legutóbb egy drámai végjátékot követően csak 1-1-s döntetlennel térhettek vissza Manchesterbe a lányok. Skinner csapata egészen a 95. percig egygólos előnyben volt, de Ria Percival egy szerencsés szabadrúgással egyenlíteni tudott.

 

Skinner bátorítja játékosait, hogy a csalódást mihamarabb el kell engedni és pozitívan kell reagálni a legközelebbi pályára lépésük alkalmával.

 

"Csapatként szerettük volna megnyerni a mérkőzést, de ez sajnos nem jött össze. Most ezzel inkább ösztönöznünk kell magunkat és ezt át kell ültetnünk az Everton elleni mérkőzésbe" – kezdte a klubmédiának adott interjúban Marc Skinner a hivatalos sajtótájékoztatón.

 

 

"Ki kell használnunk ezt az energiát, ezzel kell táplálnunk a reakciónkat és pont ezt tervezzük a liverpooliak ellen is. A múltheti mérkőzés után sokat beszélgettünk a lányokkal, kielemeztük a mérkőzést. Kifejezetten tetszett, hogy senki nem akart elbújni a felelősség elől."

 

Skinner kiemelte, hogy sikerült tovább lépniük és új energiákat tudtak megmozgatni.

 

"Nagyon keményen edzettek a héten a lányok, mindenki rengeteg energiát fektetett az edzésekbe."

 

Az Everton elleni mérkőzés, melynek visszavágóját tavasszal az Old Traffordon rendezik, az első abból a háromból, ami az elkövetkező héten a lányokra vár. Ezt követően egy városi derbit rendeznek a ligakupában, és végül a Női Szuperligában listavezető Arsenal látogat Manchester vörösebbik felébe.

 

 

A vezetőedző fontosnak tartotta azt is, hogy egyelőre a hétvégi mérkőzésre kell fókuszálniuk. A mersey-partiak irányítását a hónap elején vette át Jean-Luc Vasseur, emiatt várható, hogy az Everton nagyobb erőbedobással lepi meg a vendégeket, Skinner pedig nehéz mérkőzésre számít a Stolverkosok ellen.

 

"Sűrű hetünk lesz, gyorsan fogják egymást követni a mérkőzések, de most csak a következőre kell fókuszálunk. Új edzőjük van, biztosan meg kell még szokniuk, de nekünk csak a saját játékunkra kell koncentrálnunk."

 

"Nagyon várjuk már az összecsapást, a játékosok is készen állnak, rengeteg energiát mozgattak meg, remélem a pályán is meg tudják mutatni, hogy milyen képességeik vannak."

 

 

"Biztosan jobb eredményre számítottak a hazaiak a korábbi mérkőzéseken, de nehéz sorsolásuk volt. Most nyilván meg akarják majd mutatni, hogy mire is képesek, ha pedig nem figyelünk, akkor lecsapnak."

 

A mérkőzés előtt Skinner kitért a kerettagokra is és néhány friss információval szolgált Jackie Groenen és Millie Turner felépülésével kapcsolatosan.

 

"Martha Harris pénteken kihagyta az edzést, de inkább csak elővigyázatosságból. Jackie még lábadozik, valószínűleg decemberig nem is számíthatunk rá, de ki tudja? Nem szeretnénk siettetni a gyógyulását. Millie visszatért a pályára és könnyített edzésmunkát is tudott végezni, szóval jól halad a felépülése. Természetesen neki is megadjuk a szükséges időt és amint készen áll, vissza fog térni a csapatba."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!