Ella Toone lett a hónap játékosa

A Manchester United Női csapatának szélsője, Ella Toone lett a szurkolói szavazatok alapján a hónap játékosa.


Az angol kiválóság az októberben nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönheti az elismerést. Előbb a Birmingham City ellen talált be, majd a Durham elleni ligakupa mérkőzés alkalmával, egy távoli bombával vette be az ellenfél kapuját.

 

Ezen felül természetesen a pályán nyújtott teljesítménye is messze meghaladta a vetélytársakét, hiszen minden októberben szerzett gólból kivette részét

 

Egyik kihívója éppen egy manchesteri csapattársa, Hannah Blundell volt, aki két gólpasszal járult hozzá a Birmingham elleni győzelemhez, illetve Alessia Russo gólját megelőzően is ő készített elő az októberi manchesteri derbin.

 

Ella ezzel az elismeréssel a regnáló bajnok, Chelsea színeiben futballozó Fran Kirbyt és az Arsenal támadótrióját is maga mögé utasította.

 

Toone a nemzeti csapatban is kiválóan teljesített. Kezdőként lépett pályára az Észak-Írország elleni világbajnoki selejtező mérkőzésen, majd három nappal később mesterhármast szerzett Lettország ellen. Stílusosan, ezen a mérkőzésen az utolsó labdaérintéséből is be tudott találni.

 

Ezúton is gratulálunk Ellanak a nagyszerű októberi teljesítményhez.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!