Ole: Maguire elhallgattatja a kritikusait

Ole Gunnar Solskjaer a Watford elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy támogatja a csapat kapitányát, Harry Maguire-t.


Solskjaer úgy gondolja, hogy a Maguire-t közelmúltban ért kritikák ellenére a védő továbbra is elszánt és ég a bizonyítási vágytól, melyre nagy eséllyel a Watford elleni bajnokin lehetősége is lesz. 

 

"Csapatként nem teljesítettünk azon a színvonalon az elmúlt időszakban, amin tudunk. Tudjuk, hogy képesek vagyunk újra az elvárt szintet hozni. Harry, ahogy Gary Neville is mondta nem bújik el a kritikusok elől, nem próbál kifogásokat keresni, vagy más játékosokat hibáztatni. Ő egy kiváló játékos, aki minden alkalommal bizonyítani akar. Úgy gondolom, hogy a hazája válogatottjában szerzett góljai javítani fogják a formáját és önbizalmát is."

 

Megkérdezték a norvég menedzsert arról is, hogy fontolóra vette-e esetleg, hogy felmenti Maguire-t a csapatkapitányi kötelezettségei alól.

 

"Nem, nem veszem el tőle a csapatkapitányi karszalagot."

 

A United védője segített hazájának kijutni a következő év végén megrendezésre kerülő világbajnokságra és Albánia, valamint San Marino elleni is gólt szerzett. A mérkőzéseket a Háromoroszlánosok 5-0 és 10-0 arányban nyerték meg.

 

 

Mivel a főszerep ismét a klubcsapatoké Solskjaer elmondta, hogy úgy véli, hogy Maguire elkötelezettsége és sikerek utáni vágya vitathatatlan és a menedzser szerint ő a legalkalmasabb játékos arra, hogy a csapat kapitánya legyen.

 

"Kitartó a pályán és azon kívül is. Minden tekintetben igazi vezér. Nagyon elégedettek vagyunk vele és támogatni fogjuk őt továbbra is, mert egy kiváló szakember. Be fogja bizonyítani, hogy a kritikusok tévednek vele kapcsolatban."

 

"Tudom, hogy az úgynevezett szakértőknek megvan a vele kapcsolatos véleménye és ez is a dolguk, hogy véleményt nyilvánítsanak, de ezektől nem kell túlságosan félnünk. A legjobb példa erre, hogy Harry még mindig ott van a helyén a Unitedben és a válogatottban is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!