Smith: Nem szabad leragadnunk

A Manchester United Női csapatának védője, Kirsty Smith szerint építeni tudnak a hétközi ligakupa fordulóban elért sikerre. A Vörös Ördögök a Női Szuperliga következő fordulójában az Arsenal csapatával találkoznak.


Az ágyúsok vasárnap látogatnak Manchesterbe, alig négy nappal azután, hogy a United hazai pályán 2-1 arányban diadalmaskodott a Manchester City ellen. Amellett, hogy a sikerrel elégedettek lehetnek a lányok, Smith kiemelte, hogy minden mérkőzésre fókuszálniuk kell és a szerdai teljesítményt meg kell tartani a hétvégi találkozóra is.

 

"Nagyon örülünk a győzelemnek, de nem szabad itt leragadnunk, tovább kell dolgoznunk és akár még jobb teljesítménnyel térhetünk vissza a hétvégén. Most erre kell koncentrálnunk. Az Arsenal egy nagyszerű csapat, kiváló játékosokkal, de ez nálunk is így van, ezt pedig szerdán meg is mutattuk" – kezdte a klubmédiának adott interjúban Kirsty Smith.

 

"Remélem, hogy ez lökést ad majd mindenkinek. Szeretnénk győzelemmel folytatni a bajnokságot."

 

 

A Női Szuperliga jelenlegi listavezetője bizonyára kemény ellenfele lesz a Vörös Ördögöknek vasárnap. Smith hozzátette, hogy a szurkolók segítségére is szükség lehet egy ilyen mérkőzésen.

 

"Mindenki tudja, hogy nagyszerűek a szurkolóink, minden mérkőzésen lehet érezni a támogatásukat, akárcsak a hét közben. A lelátókról érkező bíztatás óriási motivációt jelent, nekem és mindenkinek a csapatban."

 

A skót védő a legutóbbi szünetben meghívót kapott hazája válogatottjába is, így újabb tapasztalatokkal térhetett vissza Manchesterbe. Smith először volt kezdő a szezonban, ugyanis egy kisebb sérülés miatt eddig a partvonalon túlról követhette csak a mérkőzéseket.

 

"Természetesen nem szerencsés ilyen korán összeszedni egy sérülést, de keményen dolgoztam, hogy minél hamarabb visszatérhessek. Azon voltam, hogy minél hamarabb tudjam segíteni a csapattársakat. Most pedig végre újra pályára léphettem, minden percét élveztem a mérkőzésnek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!