Evra: A Barca a legjobb

A Manchester United védõje, Patrice Evra elismerte, az elmúlt négy évben a Barcelona volt a világ legjobb csapata.


A francia védõ még a találkozó elõtt bizakodó volt, ám végül csapattársaival együtt a Barcelona teljesítménye elõtt kénytelenek voltak meghajolni.

Két évvel ezelõtti, római gyõzelmét megerõsítette ezzel a 3-1-es eredménnyel a Barcelona. A 2009-es döntõ elõtt egy évvel a United egy feszült elõdöntõben végül egyetlen góllal le tudta még gyõzni a katalánokat, azóta azonban két döntõt is elbuktak ellenük.

"Elismerést kell adni a Barcának" - mondta Evra az UEFA-nak. "Bár a Manchester Unitedben játszom, mi mindig a legjobbak akarunk lenni, de ebben az idõben a Barcelona a világ legjobbja."

 


"Jelenleg nem tehetünk mást, el kell fogadnunk, hogy az elmúlt négy évben a Barcelona volt a világ legjobbja, a United pedig a második."

A Vörös Ördögök bizakodtak abban, számíthatnak arra a tapasztalatra, amit az elmúlt években megszereztek azzal, hogy öt év alatt négy Premier League-et nyertek meg. De hamar láthatóvá vált, a Barcelona játékosai egymással sokkal élénkebben képesek játszani, mint a United csapattagjai.

"Ismerjük egymást, de õk annyira jól, annyira tökéletesen ismerik egymást. Minden alkalommal, mikor MEssi kapta a labdát, tudta hol lesz Xavi, hol lesz Pedro, vagy Iniesta. Nagyon nehéz meccs volt, a Barcelona rendkívül jól tartotta a labdát."


uefa.com
 


uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!