Csapathírek a Chelsea meccs előtt

Michael Carrick a Manchester United játékosainak állapotáról beszélt a Chelsea elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatóján és elárulta, hogy van néhány kérdőjel a fejében.


A csapatot átmenetileg irányító menedzser második összecsapására készül a Vörös Ördögök élén azt követően, hogy kedd este egy nagyon fontos, 2-0-s győzelmet tudtak aratni a Villarreal ellen Spanyolországban és ezzel csoportelsőként jutottak tovább a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába az F jelű csoportból. 

 

A United Luke Shaw, Raphael Varane, Edinson Cavani, Paul Pogba és Mason Greenwood nélkül voltak kénytelen elutazni Spanyolországba, ahol Frednek a mérkőzés alatt megsérült a bokája, de ápolás után folytatni tudta a játékot.

 

A Vörös Ördögök csapatkapitánya, Harry Maguire biztosan a hiányzók között lesz, miután a múlt hétvégén a Watford ellen kiállították. Fred és Shaw pedig 4-4 sárga lappal játszanak, egy következő esetében pedig 1 meccses eltiltás vár rájuk.

 

 

"Két-három különböző, kisebb problémánk van, amelyek miatt még kivárunk a végleges döntés előtt" - mondta Carrick a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. "Soha nem ideális, ha vannak sérültek, mert mindig a teljes keretből szeretnél válogatni."

 

"Van egy-két játékos, akikre szeretnénk számítani. Luke fejsérülést szenvedett, de felmérjük az állapotát és meglátjuk hogyan tovább. Fred bokája is sérült a keddi találkozón, de sikerült végigjátszania a mérkőzést, ami akkor és ott hihetetlennek tűnt. Nagy szerepe volt abban, hogy nyerni tudtunk."

 

"Megnézzük majd, hogyan állnak a dolgok, erősek leszünk és várjuk a mérkőzést."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Chelsea - Manchester United

Premier League, 13. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!