Berbatov United-jövõje kérdéses

A bolgár támadó még a padra sem került a 3-1-re elvesztett Bajnokok Ligája döntõjére és úgy tûnik, a nyáron távozik az Old Traffordról sikerese szezonja ellenére is.


A találgatások azonnal megindultak Berbatov jövõjérõl azok után, hogy Sir Alex Ferguson még a cserepadra sem nevezte a csatárt.

Berbatov - aki az angol bajnokság és a United legjobb góllövõje lett idén - kezdõben való szereplése nem volt várható, de a döntõre Michael Owen került a padra helyette.

A szóbeszéd szerint Berbatov még a stadionból is elviharzott a mérkõzés után, ám Sir Alex Ferguson szerint szívszorító volt kihagyni a keretbõl a 30 éves játékost.

 


"Ezek azok a szívszorító döntések, amiket meg kell hozni, de a csapatnak a legjobbat akarod. Nehéz döntés volt kihagyni Berbatovot" - mondta Ferguson.

"Úgy találtam, a kezdõcsapatot könnyen megállapítom, a padon viszont a középpályásokkal töltöttem meg leginkább, mert úgy gondoltam, a Barcelona játéka miatt az ottani munkára nagy szükségünk van."

"Michael Owen és Berbatov között pedig az döntött, hogy olyan játékost akartam, aki képes egy gólra bármikor. Owennek nagyobb tapasztalata van, ezért került õ a padra."

Berbatovnak egy éve van még jelenlegi szerzõdésébõl és a hírek szerint több klub is érdeklõdik iránta, köztük a friss Bundesliga bajnok Borussia Dortmund is.


goal.com


 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!