Hivatalos: Carrick távozik

Michael Carrick úgy döntött, hogy lemond az első csapat edzői posztjáról és távozik a klubtól.


John Murtough Sportigazgató így nyilatkozott:

"Michael a Manchester United legőszintébb köszönetével és a legjobb kívánságaival távozik 15 évnyi kivételes szolgálatot követően, melyet játékosként és edzőként teljesített. Noha szomorúak vagyunk távozása miatt, megértjük és tiszteletben tartjuk döntését."

 

"Mindig is a Manchester United történetének egyik legjobb középpályásaként fogunk rá gondolni, illetve a mostanában nyújtott kiváló teljesítményének emlékét is megőrizzük. Köszönjük, hogy elősegítette egy erős csapat kialakítását, melyet mostantól Ralf fog irányítani."

 

"Hálásak vagyunk Michael kitartó munkájáért, amelyet a menedzserváltás során végzett és bár most távozik, mindig szívesen fogjuk látni, mint a klub egyik legendája."

 

 

Michael Carrick az alábbiakat mondta:

"Az ebben a klubban eltöltött időszak pályafutásom legszebb éveit jelentik. Amikor ide igazoltam több, mint 15 évvel ezelőtt álmodni sem mertem arról, hogy mennyi trófeát nyerek majd. Soha nem fogom elfelejteni a fantasztikus emlékeket, melyeket játékosként és edzőként szereztem itt."

 

"Hosszú gondolkodás és mérlegelés után azonban úgy döntöttem, hogy eljött az ideje, hogy távozzak. Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak és külön szeretném megköszönni a háttérben dolgozó stábnak a munkáját, hogy egy ilyen nagyszerű társasággal tölthettem a napjaimból hosszú órákat, mely idő alatt rengeteg barátra tettem szert."

 

"A Manchester United szurkolója vagyok és mindig is az leszek és a lehető legtöbb mérkőzésre eljövök. Szeretnék minden jót kívánni Ralfnak, a stábnak, a játékosoknak és a szurkolóknak és alig várom, hogy a lelátón szurkolhassak a srácoknak."

 

Michael 2006-2018 között 464 mérkőzésen szerepelt a Unitedben és 5 Premier League címet, FA-kupát, 2 Ligakupát, Bajnokok Ligáját, Európa-ligát és Klubvilágbajnokságot nyert. Amikor 2018-ban visszavonult csatlakozott a klub edzői stábjához, melyben Jose Mourinho és Ole Gunnar Solskjaer alatt is dolgozott.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!