De Gea: Ezért vagyok itt

A Manchester United kapusa, David de Gea elismerte, hogy elégedett a formájával és magabiztosságával, melyeknek köszönhetően november hónap legjobbja lett.


A spanyol válogatott játékos Jadon Sanchot és Cristiano Ronaldot előzte meg a szavazáson és így 2018 februárja óta először lett ismét a csapata legjobbja a szurkolók szerint. Kétségtelen, hogy megérdemelten lett övé az elismerés egy rendkívül nehéz és fordulatokban gazdag hónapban.

 

"Azért vagyok itt, hogy segítsem a csapatot. Igyekszem védeni a fontos pillanatokban és segíteni a társaimat. Jelenleg úgy gondolom, hogy ezt jól is csinálom. Ez a munkám."

 

"Nagyon jól érzem magam a szezon eleje óta, magabiztos vagyok és lelkileg erős. Természetesen nagyon örülök ennek a díjnak és hálásan köszönöm a szurkolóknak. Volt pár nehéz hetünk, de a legutóbbi eredmények már elég jók. Szóval azon vagyunk, hogy mégjobbak legyünk."

 

 

Eltelt kis idő azóta, hogy a spanyol hálóőr megkapta ezt az elismerést, de David ettől függetlenül is tudja, hogy a szurkolók nagyra értékelik a teljesítményét.

 

"Elég hosszú idő telt el a legutóbbi ilyen díjam óta, pedig úgy érzem, hogy több hónapban is nagyon jól teljesítettem, elégedett vagyok és voltam a formámmal. Természetesen nagyon jó érzés, amikor a szurkolók szavazatai alapján téged választanak a legjobbnak a csapatból."

 

"A legfontosabb, hogy tudjuk, hogy a szurkolók a csapat mögött állnak és, ahogy mondtam is, mindig a legjobb teljesítményt próbálom nyújtani a csapatért és a klubért. Igyekszem az edzéseken és a meccseken is maximálisan támogatni a srácokat és köszönöm a szurkolóknak a szavazatokat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!