Lindelöf: David a világ legjobbja

Victor Lindelöf úgy gondolja, hogy csapattársa, David de Gea megmutatta, hogy világklasszis teljesítményre képes.


A két játékos jó viszonyt ápol a pályán és azon kívül is és mindketten elégedettek voltak a Crystal Palace elleni győzelmet követően. De Gea formája miatt megkapta a november hónap játékosa díjat is, melyet a szurkolói szavazatok alapján ítélnek oda. Lindelöf pedig kitart azon véleménye mellett, hogy spanyol klubtársa a világ egyik legjobbja a posztján.

 

"Világklasszis teljesítményt nyújtott és szerintem ő a legjobb a világon, amit bizonyít is a szezon során" - jelentette ki Lindelöf a klubmédiának adott interjújában. "Zseniálisan védett és rengeteg góltól mentett meg minket és sokat segít nekünk."

 

"Nagyon örülök a sikerének, mert nagyon jó a kapcsolatunk a pályán és a pályán kívül is. Nagyon fontos számomra ez a kapcsolat. Ráadásul tudunk spanyolul is beszélgetni egymással. Tudom, hogy mindig ott van, amikor szükség van rá, így ha hibázunk is tudjuk, hogy David segít. Biztonságot jelent az, hogy ő áll a kapuban."

 

A beszélgetés során felvetődött, hogy kevés olyan kvalitású kapus van, mint a spanyol. 

 

 

"Igen, ez így van. Ahogy már mondtam is, ő világklasszis és számomra ő a legjobb. A reflexei és az összes képessége fenomenális és kiválóan bánik lábbal is a labdával."

 

"Még egyszer mondom, világklasszis!"


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Young Boys

Bajnokok Ligája - Csoportkör, 6. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!