Jelavic nem tudna nemet mondani a Unitednek

A Rangers csatára, Nikica Jelavic elárulta, nem tudna nemet mondani a Manchester Unitednek, ha a Premier League bajnokától hívás érkezne.


Jelavic lenyûgözõ debütáló idényt tudhat maga mögött a skót bajnokságban, ahol a Rangers színeiben 23 bajnokin 16 gólt szerzett.

 

A horvát válogatott csatárt az elmúlt hetekben, nem kis mértékben teljesítménye okán szóba is hozták a Bajnokok Ligájában ezüstéremig jutó Manchester Uniteddel, annak ellenére, hogy már többször kijelentette, boldog Skóciában.

 

Bár jól mennek a dolgai Glasgowban és jól is érzi magát új állomáshelyén, egy Old Traffordról érkezõ ajánlatot többször is átgondolna - hozzátéve, hogy a Vörös Ördögöket nehéz lenne visszautasítani.

 

Jelavic valószínûleg távozna Skóciából, ha a United komolyan érdeklõdne iránta, azonban azt kijelentette, hogy bármely Premier League klub kedvéért nem váltana országot.

 

 

"Másik klubba igazolni? Nem, ez jár a legkevésbé a fejemben" - mondta Jelavic a Jutarnji List-nek.

 

"Élvezem az életet Skóciában. Fantasztikus életem van. Imádok ott futballista lenni. A legfontosabb dolog, hogy látom, a családom is boldog. Úgyhogy nincs igazán ok a váltásra."

 

"Manchester United? Nos, természetesen nagyon nehéz lenne õket visszautasítani. De a Vörös Ördögök érdeklõdésérõl csak az újságokban olvastam."

 

"Egyértelmû, hogy nagy boldogsággal tölt el az, hogy egy ilyan nagyszerû klubbal hoznak szóba, de tényleg nem sokat tudok errõl. Én és Walter Smith, aki nagyon jól ismeri Sir Alex Fergusont, sokat viccelõdünk errõl."

 

"Azzal élcelõdik, hogy Fergie majd körém építi a csapatot. De kétlem, hogy a valóságban valaha is beszéltek volna egymással Walter játékosairól... De természetesen, ha a Manchester United ajánlatot tenne értem, akkor képtelen lennék Skóciában maradni."

 

"A United olyan klub, amelynek nem lehet nemet mondani. Nem kérdéses, ha a Newcastle hívna, akkor maradnék Glasgowban."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!