Kémek a pletykafészekben 1.rész

Holnap nyit az átigazolási ablak, David Gill és Sir Alex Ferguson is elmondta, ez a nyár sokkal mozgalmasabb lesz a Manchester United számára, mint egy átlagos átigazolási idõszak.


Ezért hasonlóan, mint a hivatalos oldalon (ManUtd.com - Transfer Gossip), mi is elindítunk egy rovatot 'Kémek a pletykafészekben' címmel, ahol mindig megtalálhatjátok az elõzõ napon felbukkanó, átigazolásokról szóló szóbeszédeket.


Kezdjük a lehetséges érkezõkrõl szóló sztorikkal:

Luka Modric - Ferguson a hírek szerint 20 millió fontot ajánl a Spursnek a horvátért cserébe, akit azonban nem akarnak eladni a londoniak. Redknapp kijelentette, ha a legjobb játékosaikat eladják, értelmetlen ott maradnia, mert így képtelenség csapatot építeni. A menedzsert a Chelsea hívná, tehát ha valahogy mégis sikerülne leigazolni Lukát, lehet lavina indulna meg a Tottenham környékén.

Ashley Young - Szinte már biztosra mondja a brit sajtó a szélsõ érkezését. Egyes információk szerint 16 millió fontot fizetne a United Youngért, akinek jövõre járna le a szerzõdése a Villa Parkban.

 


Wesley Sneijder - Nem az elsõ átigazolási idõszak, mikor a nevét összehozzák a Vörös Ördögökkel. Az ára horribilis, a fizetése még annál is magasabb, elég kicsi az esély az érkezésére. Ráadásul Modric neve elõkerült, így nem is lenne értelme a szerzõdtetésének.

Jack Rodwell - A 20 éves tehetségért állítólag 15 millió fontot adna a United, a Metro értesülései szerint közel is az egyezség.

Fabio Coentrao - Ismét felbukkant a neve, mint érkezõ. A Benfica bal bekkjét a Real Madrid, a Barcelona és a Liverpool is vinné, de egyes hírek szerint Sir Alex lehet a befutó. A játékos elmondta, tud a Manchester United és a Barcelona érdeklõdésérõl, de ha a Real bejelentkezik érte, a királyi gárda nála az elsõ.

Raphael Varane - A fiatal francia védõt 3 millió fontért venné meg Sir Alex, a hírek szerint nagyon közel a leigazolása.

David De Gea - Napok óta azt olvasni róla, hogy ezen a héten bejelenthetik érkezését, ám a fiatal kapus cáfolja ezeket, elmondta, csak az utánpótlás EB után akar a jövõjével foglalkozni.


Távozók:

Dimitar Berbatov - Kimaradt a BL döntõjébe készülõ keretbõl, a pletykák egybõl megindultak róla. Érdeklõdõ állítólag akad bõven. A Spurs, a Newcastle, a Bayern München, a német bajnok Borussia Dortmund és a Juventus is szívesen látná soraiban a Vörös Ördögök gólkirályát. Egyes hírportálok szerint a Modric ügyletbe is bevonná Ferguson a támadót.

Tomasz Kuszczak - Nem csak Edwin távozik a United keretétõl, hanem minden bizonnyal Kuszczak is. Mivel nem számít rá elsõ számú kapusként Sir Alex, így nem akar tovább a padon ülni. Német klubok mellett néhány angol is érdeklõdik iránta, mint az épp kiesett West Ham. Bár a Spurs is szeretné megszerezni, minden bizonnyal ott sem lenne elsõ kapus, bár látva az utóbbi idõkben Gomest, ez még meg is dõlhet.

Michael Owen - A szerzõdése lejár, ám szeretne maradni, hiszen elmondása szerint minden percét imádta manchesteri pályafutásának.

Luis Nani - A Juventus és az Inter is vinné, a Zebrák 26 millió fontot fizetnének érte.

Antonio Valencia - Egyes lapok szerint a Juventus az ecuadori szélsõre is kivetné hálóját, 13 millió fontot adna érte.

Rafael da Silva - A Juve nem nyugszik, Rafaelt kölcsönbe venné a következõ szezonra. Mivel Fabio az utóbbi idõben kiszorította a testvérét, akár még ésszerû megoldás is lehetne. Kérdés csupán annyi, mennyire viselné meg a tesókat a szétválás.


folyt.köv.
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!