Cleverley kész visszatérni a Unitedhez

Tom Cleverley kizárta annak lehetõségét, hogy a következõ szezonban is a Wigan Athleticben futballozzon, és kijelentette, hogy a Manchester Unitedben szeretne tovább pallérozódni.


Az ifjú középpályás az elmúlt három évet folyamatos a Vörös Ördögök keretétõl távol, kölcsönben töltötte fejlõdése elõsegítése szempontjából, amelyben legutóbbi állomása egy évig a DW Stadium volt.

 

Miután bennmaradáshoz segítette a Laticset a Premier Leagueben, a 21 éves játékos kijelentette, hogy a jövõben szeretné beverekedni magát Sir Alex Ferguson terveibe és a Manchester Unitedben szeretne játszani.

 

 

"A következõ szezonban visszatérek a Manchester Unitedhez" - kezdte az angol U-21-es válogatott játékos a Daily Star-nak.

 

"Természetesen a Wigan lesz az elsõ csapat, amely eredményét megnézem majd, és ez a klub mindig is közel fog állni a szívemhez."

 

"Elértük, amit csapatként annyira akartunk, és ez nagyon sokat jelent számomra. A bennmaradás kiharcolása volt karrierem legszebb pillanata."

 

"Most azonban vissza kell majd térnem a földre, és építve arra, amit véghez vittem, le kell tennem a névjegyemet az Old Traffordon is."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!