De Gea élvezi az intenzív edzéseket

David de Gea élvezi az intenzív edzéseket Ralf Rangnick vezetésével, melyekkel a Vörös Ördögök a Newcastle elleni bajnokira készülnek.


A német menedzsert nagyjából egy hónapja nevezték ki ideiglenesen a Vörös Ördögök élére, ám mindössze 3 meccset játszottak eddig irányítása alatt, mivel a Brentford és a Brighton elleni bajnokik is elmaradtak a csapaton belüli COVID esetek miatt.

 

A múlthét óta a játékosok ismét visszatértek a carringtoni edzőközpontba, melyet a fertőzések elkerülése miatt pár napra be is zártak, Rangnick pedig csütörtökön elárulta, hogy 25 játékos áll rendelkezésére a Szarkák elleni összecsapásra. 

 

De Gea elmondta, hogy örül annak, hogy minden csapattársát fitten és egészségesen láthatja és alig várja, hogy Rangnick ötleteit megvalósítsák a pályán.

 

 

"Nagyszerű, hogy az egész csapat visszatért és újra nagy intenzitással edzenek, de a legfontosabb, hogy egészségesek és biztonságban vannak" - mondta de Gea a klubmédiának.

 

"Visszatértek, mindannyian edzenek, jól vannak, szóval nagyszerű újra együtt lenni. Természetesen keményen edzettünk az elmúlt napokban, hiszen Ralf vezetésével minden edzés nagyon intenzív" - tette hozzá a hálóőr.

 

"Minden alkalommal 100%-ot kell nyújtanunk az edzéseken és a meccseken is. Ezt már az eltelt pár hét alapján is látjuk és kíváncsian várjuk mit hoz majd a jövő. A csapat energikusan és lendületesen edz és ennek eredményét meg kell mutatnunk a ránk váró meccseken."

 

David november hónap legjobbja lett a szurkolók szerint és esélyes lehet arra, hogy decemberben is őt szavazzák meg az első helyre, mivel a spanyol eddig a hónapban 3 meccsből csupán egyen kapott gólt és nagy szerepe volt abban, hogy a Norwich ellen 1-0-ra tudott nyerni csapata. 

 

De Gea elismerte, hogy létfontosságú, hogy a hátsó alakzat tudja magát tartani és elkerüljék a bekapott gólt, miközben elöl a "tüzérség" képes nyomás alatt tartani az ellenfeleket és gólokat szerezni.

 

"Úgy gondolom, hogy az egyik legfontosabb dolog az, hogy ne kapjunk gólt" - folytatta David. "Ha kevesebb gólt kapunk, akkor elöl a támadók góljai győzelmeket fognak érni nekünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newcastle United - Manchester United

Premier League, 19. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!