Rangnick bízik Lindelöf visszatérésében

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere arra számít, hogy Victor Lindelöf a Wolves elleni bajnokira már bevethető állapotban lesz az Old Traffordon.


A német mester arra számít, hogy Victor Lindelöf is a bevethető játékosok között lesz január 3-án, amikor a Farkasok látogatnak az Álmok Színházába, illetve abban is bízik, hogy Raphael Varane is készen fog állni a bevetésre.

 

A svéd válogatott csapatkapitánya a Norwich ellen 1-0-ra megnyert bajnokin lépett utoljára pályára, ám légzési nehézségek miatt le kellett cserélni. Ebből fel is épült, azonban pozitív COVID tesztet produkált, így ki kellett hagynia a Newcastle és a Burnley elleni bajnokikat. Rangnick viszont úgy véli, hogy a hétfői, Wolves elleni bajnokin már a keret tagja lesz Lindelöf.

 

"Remélem, hogy Victor addigra visszatérhet" - mondta Rangnick a sajtótájékoztatóján. "Ha minden rendben lesz és a következő tesztje negatív lesz, akkor készen állhat majd a meccsre. Nincsenek tünetei, így azt gondolom, hogy fizikálisan is rendben lesz addigra."

 

 

Raphael Varane is visszatérhet a kezdőbe a Wolves elleni bajnokin, a Newcastle ellen már végig is játszott egy találkozót azt követően, hogy az Atalanta elleni BL meccsen elszenvedett combsérüléséből sikeresen visszatért. A Szarkák elleni mérkőzést követően a francia védő pályára lépett a Burnley elleni találkozón is, igaz ezen csak csereként állt be a második játékrészben Eric Bailly helyére. Rangnick azonban azt mondja, hogy ez a csere csupán elővigyázatosság volt, hogy elkerüljék az újabb sérüléseket.

 

"Gondolkoztam rajta, hogy a kezdőbe nevezem, de a legutóbb is amikor visszatért, akkor pár meccs után újra megsérült és ismét heteket kellett kihagynia. Nem akarjuk újra elkövetni ezt a hibát. Ezért került a padra."

 

Rangnick dicséretben részesítette Eric Bailly-t a Bordók elleni teljesítményéért, aki már elutazott az elefántcsontparti válogatotthoz, de a csapat kérésére visszatért.

 

"Eric már nagyjából 4 napja elutazott az Afrika-kupára, de még Spanyolországban volt és megkértük, hogy jöjjön vissza. A kapott gól előtti szituációt leszámítva jól teljesített, koncentrált volt."

 

A bevethető védők létszámát a Wolves ellen tovább növelheti Phil Jones is, aki a Szarkák ellen ott volt a bevethető cserék között a kispadon.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!