Berbatov kínja

Dimitar Berbatov visszautazott hazájába és egy ottani médiának adott interjút.


A Manchester United gólkirálya, Dimitar Berbatov a kudarccal végzõdõ Bajnokok Ligája döntõt követõen visszatért Bulgáriába, ahol helyi médiának nyilatkozott.

Berbatovot Sir Alex Ferguson nem hogy a kezdõ 11-be nem tette be a BL döntõn, de még a keretbe sem nevezte. A bolgárt sem a lelátókon, sem a mérkõzés utáni díjátadáson nem látták és olyan hírek jelentek meg, hogy "elmenekült" a helyszínrõl.

A média egybõl találgatásokba kezdett és azt állította, Berbatov dühös a menedzserére, amiért kihagyta õt.

"Hogy õszinte legyek, az öltözõben voltam" - kezdte Dimi a 24 Chassa-nak adott interjúban. "Onnan néztem a döntõt. Kínos volt számomra, hogy nem szerepeltem a keretben. Nem akartam, hogy bárki lássa a fájdalmamat a szemeimben."

 


Berbatov tagadja, hogy mérges lenne a menedzserre és elhagyná nyáron a Unitedet.

"Továbbra is a Unitednél leszek. Harcolni fogok a helyemért és a 20. bajnoki címért."

"Ha olyan ember lennék, aki könnyen feladja, nem lennék az elsõ helyen - július 4-én minden kezdõdik elölrõl, személyes harcom az elsõ helyért és a csapatért, hogy minél több trófeát nyerjünk."

A brit bulvársajtó szerint Berbatovot a Newcastle 7,5 millió fontért szeretné leigazolni Andy Carroll helyére, de egykori csapata, a Tottenham, valamint a Borussia Dortmund és a Bayern München is a kérõk között szerepel.


The Sofia Echo
 


sofiaecho

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!