Bruno az Aston Villa elleni meccsről

Bruno Fernandes csalódottságának adott hangot azt követően, hogy a Manchester United két gólos előnyről csak egy döntetlent tudott elérni az Aston Villa otthonában.


Fernandes duplájával sokáig úgy tűnt, hogy a United hazaviszi a három pontot a Villa Parkból, de a házigazda végül Jacob Ramsey és Philippe Coutinho kései góljaival egyenlíteni tudott. 

 

Bruno elégedett a Vörös Ördögök által nyújtott teljesítmény nagy részével, azonban csalódott amiatt, hogy a csapat hagyta elúszni a három pontot. Azonban lesz lehetőségük javítani a Brentford ellen szerdán, a hétközi forduló alkalmával, majd a West Ham United látogat az Old Traffordra jövőhét szombaton. 

 

"Úgy gondolom, hogy mindenki kivette a részét a mai teljesítményből, nagyszerű játékot produkáltunk, de a végére az eredmény kicsúszott a markunkból" - nyilatkozta a meccs legjobbja az MUTV-nek.

 

"Érthető, hogy frusztráltak vagyunk, de folytatnunk kell, mert nyakunkon a következő mérkőzés." 

 

Fernandes elégedett volt az első fél órában mutatott játékkal. A United jól tartotta meg a labdát, tompítani tudták a hazai légkörrel járó nyomást és hibákra kényszerítették a házigazda játékosait. 

 

Úgy érezte, a két fél közötti különbség a második félidőre kiegyenlítettebb lett és hozzátette, szerinte a csapatnak arra van szüksége, hogy összedolgozzon és együtt rájöjjenek hol hibáztak, aminek köszönhetően a Villa vissza tudott jönni a meccsbe. 

 

"Azt gondolom, a mérkőzésen volt egy időszak, amikor nagyon jól játszottunk, higgadtabbak voltunk, tiszta elgondolásokkal arról, mit akarunk csinálni és mindenki követte azt" - folytatta Bruno.

 

"Ezért gondolom, hogy az első harminc perc nagyon jó volt."

 

 

"Aztán a játék mindkét fél számára kezdett kiegyenlítetté válni. A második félidőben is jól játszottunk, jó döntéseket hoztunk, vártunk, amikor várnunk kellett, és nyomtunk, amikor nyomnunk kellett. "

 

"De ez az, amikor nem azt az eredményt kapod, amit akarsz. Ki kell derítenünk, mi történt azokban a pillanatokban, amikor két gólt kaptunk úgy, hogy kontrolláltuk a mérkőzést."

 

"Ahogy korábban mondtam, eljött az ideje annak, hogy megértsük, miben kell fejlődjünk és úgy vágjunk bele a következő mérkőzésbe, hogy nyerni tudunk a végén. Ismét nehéz meccs vár ránk."

 

A 18-as mezszámú játékos hatodik és hetedik gólját szerezte a szezonban, miután utoljára december másodikán talált be, azonban elismerte, hogy inkább a csapat dicsőségét részesíti előnyben a személyes mérföldkövek helyett.

 

"Természetesen mindig boldog vagyok, ha gólt szerzek, de boldogabb vagyok, ha meg is nyerjük a mérkőzéseket" - magyarázta Fernandes egy személyes interjú keretein belül a Sky Sports-nak.

 

"Inkább vegyék el mindkét gólomat és találjon be valaki más a meccsen, csak nyerjünk a végén."

 

"Természetesen boldog vagyok, hogy betaláltam, mindig az vagyok ilyenkor, de jobban szeretném segíteni a csapatot."

 

"Ma a két gólom semmit sem ér, mert csak egy pontot szereztünk vele. Jobb lett volna három ponttal távozni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!