Dalot: Nyugodtak voltunk a félidőben

Diogo Dalot szerint a Manchester United öltözőjében nyugodt volt a hangulat a Brentford elleni találkozó félidejében annak ellenére is, hogy a házigazdák igen nagy nyomás alá tudták helyezni a Vörös Ördögöket.


A portugál védő elárulta, hogy a játékostársaival pontosan tudták, hogy min kell változtatniuk, hogy a második játékrész kedvezőbben alakuljon számukra és a fordulást követően az eredményjelző is őket igazolta. A vezetést Elanga szerezte meg a vendégeknek, őt pedig Greenwood és Rashford követte szintén 1-1 találattal.

 

Marcus Rashford gólja a 77. percben érkezett és meg is pecsételte a mérkőzés kimenetelét, Dalot szerint pedig a változás az agressziónak köszönhető.

 

"Nyugodtak voltunk az öltözőben. Tisztában voltunk azzal, hogy nem tettünk eleget a győzelemért az első felvonásban és tudtuk azt is, hogy mit kell tennünk."

 

"Volt egy tervünk, amihez ragaszkodtunk, de kicsit agresszívebbnek kellett lennünk a térfélcserét követően. Több intenzitásra volt szükség és pontosabbnak kellett lennünk. Sokkal jobb kiszolgálást kellett nyújtanunk a támadóinknak, hogy gólokat tudjanak szerezni és ezt meg is csináltuk. Összességében azt gondolom, hogy a második félidőben jól teljesítettünk és megérdemeltük a végeredményt, amit elértünk."

 

 

A United találatainak mindegyike úgy született, hogy a játékosok magasabb védekezéssel vissza tudták szerezni a labdát és a gyors támadóknak köszönhetően hamar felértek a Brentford kapujáig, még azelőtt, hogy a védelem visszarendeződhetett volna.

 

"Ez az egyik erősségünk és így kell folytatnunk. Adott a terület és adottak a megfelelő játékosok is. Legtöbbször a kiszolgálásuk nem volt megfelelő, szóval ezen fejlesztenünk kell. Persze más dolgokban is javulnunk kell, de ezt meg fogjuk tenni és odaérünk, ahol lenni szeretnénk."

 

A United számára a hétvégén újabb lehetőség kínálkozik, hogy folytassák a jó szériát, mivel hazai pályán fogadják majd a West Ham csapatát még a nemzetközi szünet előtt.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!